Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már olyan, hogy felpofoztatok egy lányt? Megbántátok rögtön vagy "megérdemelte" abban a helyzetben?
Habár el tudok képzelni olyan szituációt, amikor igen, biztos megütném a csajt, például, ha késsel ront rám a konyhában (engem akar felvágni, nem a csirkét) Egyéb esetben nem nagyon, pl ha felpofoz, egy vita során, akkor még nem ütök vissza, mert az rangon aluli számomra. Különben pedig elég türelmes típus vagyok, nehéz kihozni a sodromból :)
De eddig még nem ütöttem meg lányt és szerintem nem is fogok ;)
Én is azt vallom, hogy NŐT nem ütünk meg, ám vannak olyan szituációk és olyan nők, akiket muszáj tisztességre nevelni.
Én nem bántok senkit, de ha valaki leköpne (mindegy, hogy 2 méter magas kigyúrt arc vagy legyen az egy csaj) tuti félholtra verem. Val'szeg teljesen elveszteném minden önuralmam és telierőből zúznám az illetőt.
Egyéb esetben nem. Persze ha nekemjönne késsel kiütném a kezéből és lekötözném amíg le nem nyugszik... De miért támadnának rám...? Semmi rosszat nem teszek.
Igen. A húgomat, én 4 éves voltam, ő 3. Igazságosnak éreztem, mert rendetlenséget hagyott maga után, és rám fogta, és fel voltam háborodva, hogy leszidtak a szüleink, de azóta megbántam.
22/F
Még nem, de az egyik lány osztálytársamnak néha betörném az orrát...
Mindenkivel bunkó, flegma, folyton késik és telefonozik órán, és nem kap büntetést, és mindenkit csúfol azért, aki...
Igazából rühellem... :(
Vágd szájba a ribit, aki páváskodik az iskolában.
Amúgy, ahogy egy férfi, egy nő is megérdemelhet egy pofont. Ezeket a nők találták ki, hogy egy nőre kezet emelni milyen már. Ugyanilyen alapon egy férfit megütni milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!