Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket nem zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nem zavar ezek a fiúk egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyeken látok gyerekeket, fiúkat, felzselézett, félrezselézett hajjal, undorító frizurával.

Egy szál trikó, vagy valami olyan ruha, amiben tud feszíteni, stb.

De ha van, aki viszonylag még normálisan öltözködik, látszik rajta az a nagy bunkóság, tudatlanság, ami árad a tekintetéről, arcáról a gyereknek.

Megyek egy szórakozóhelyre, tele van a hely, ilyen kis kemény tökmagnak tűnő, nem sok könyvet forgató, iskolakerülő gyökerekkel. Látszik a fejükön az intelligencia hiánya, végtelenbe néző üres tekintetük sok mindent elmond róluk. (esetleg még az előredöntött nyak és fej (strucc) )

Engem zavar huszonéves fiúként, hogy belépek egy helyre, és érezni lehet az IQ-vákuumot. Sok nőre éhes igénytelen fickó. Ja meg vannak a már öregnek számító, fiatalnak akaró kinéző, lányok közelébe kerülő, és bámuló férfiak is.

2013. márc. 24. 21:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%
A mi időnkben ezeket úgy hívták hogy diszkópatkányok, de ahogy nézem azóta csak még hitványabbak lettek. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára.
2013. márc. 24. 22:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Amíg nem jönnek oda, addig nem zavarnak. Sokkal rosszabbak a nyomulós részeg egyedek.
2013. márc. 24. 23:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki hülye bunkó aki annak látszik!!!!!!!!!!!
2013. márc. 25. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
a diszkóba nem könyvöt fógatni megyek DIKK!
2013. márc. 25. 19:38
 15/24 anonim ***** válasza:
én csak mosolygok rajtuk, meg jó magasról lenézem őket. de az ilyen lányok sem különbek, azokból is van jónéhány műveletlen buta. Amikor elmegyek szórakozóhelyre (mori 2-be heti 2szer járok átlagban, studioba 2hetente kb), akkor mindig több lányt is megismerek, meg mindig lánnyal jövök el a helyről. Egyből meg lehet állapítani valakiről hogy mennyi van a fejében, és azért ez nekem elég fontos, meg az is hogy egyetemre játjon/diplomája legyen (ha lehet ne valami turizmus meg ilyen szenny). De meglepő módon találkoztam már nagyon okosokkal is a moriban, éshát azért fizikus hallgatóként én sem panaszkodhatok
2013. ápr. 5. 22:53
 16/24 anonim ***** válasza:

ezek mind komolytalan ifjoncok fiuk /lányok !

27F

2013. máj. 3. 00:22
 17/24 anonim ***** válasza:
te te miert keresel normalis embereket coroba, rioba, bedbe, moriba meg iylen putri helyeken?
2013. máj. 31. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:
bar a corobol mar patron lett.:D
2013. máj. 31. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar....ezért nem is járok ilyen helyekre már :)) Más helyen is tudok a barátaimmal szórakozni, akár a törzshelyünkön, ami egy bár, akár házibuliban :) és ott nincsennek ezek a csököttagyú barmok....engem amúgy is idegesít ha megbámulnak, pláne ezek -.- :D
2013. máj. 31. 14:26
 20/24 anonim válasza:
65%
Biztos vagyok benne, ha szórakozni vagy Te is fogyasztasz alkoholt... Ezzel magyarázható az üres tekintet. A megfogalmazásaidból pedig azt venném le, hogy te sem szűkölködsz kicsi egóval... Így szidni az embereket... Lehet, hogy nem olyan tanult mint te de 100x talpraesettebb . A mai világban nem a tanultság a lényeg hanem az ismerettség. Legalábbis Magyarországon. Nyilván nem árt ha van valakinek papírja ezért tanulok én is... Idén fogok érettségizni van már nyelvvizsgám és két előrehozott érettségim. Mégis ha lemennék egy szórakozóhelyre nem ezt látnád rajtam. Ne ítélj csak külsőre!
2013. aug. 24. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!