Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örültök, ha egy csaj rátok vigyorog? :D
Pár hete ismered a csajt. Bejön neked, és úgy néz ki, a csajnak is bejössz. Heti 1x beszélgettek (mert többször nincs lehetőség rá), és kb. napi 1x látjátok egymást pár másodperc erejéig.:D Örülnél, ha ez a csaj rád vigyorogna, mikor rá nézel?:) Olyan aranyosan, szégyenlősen?:D Mit gondoltok ilyenkor?:) Vagy inkább csak simán köszönjön rád?
16/L
persze hogy örülnék:D
azt meg hogy mit gondolok ilyenkor azt hadjuk:D :D :D
17f
Igen, ez mindig feldobja a napomat. Lehet, hogy ciki, de én ezt érzem. Van egy lány a sulinkban, annyi idős, mint te, és nekem nagyon bejön. Én mindig örülök, ha rám köszön, és mosolyog, mert akkor én is jobb kedvre derülök. Sajnos itt is az a helyzet, hogy nagyon keveset tudunk beszélni, de azért boldog vagyok, ha látom.
19/F
Ne csak mosolyogj, kérdezd meg hogy van :)
És ha lehetőséged van rá állj meg mellette kisebb beszélgetésekre.
Sok sikert a sráchoz :)
F/21
Hajrá ne add fel :)
Kellesz a srácnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!