Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig minden pasi észrevesz kivéve az az egy aki nekem kellene?
Ez már hihetetlen, hogy mindig pont azt az egyet fogom ki akit nem érdeklek. És mielőtt írnátok, hogy nem itt kéne nyávognom tudom, de egyszerűen feldolgozni a tényt nehéz.
Csajok esetleg aki járt már így és van valami bevált női praktikája?
Valószínűleg vele nem tudod elengedni magad. Ez egy ilyen helyzet, aki tetszik, amellett görcsössé válunk...
Nem tudsz mit csinálni. :)
4 évvel később jött rá! Egyik délután mentem tárgyalni, és ő is ott volt, tárgyaló partnerem volt, utána megállított a folyosón hogy vacsorázzak vele...
El is mentem vele, de amennyire szerettem, akkor ott annyira gyűlöltem hogy ott is hagytam.
én azt csináltam hogy elkezdtem randizni a leg tűrhetőbbel azokból akik észrevettek
akkor már hirtelen érdekes lettem valahogy a kiszemeltnek is... de szopattam még kicsit azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!