Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek a helyemben? (Bővebben lent)
Sziasztok.
Megismertem egy fiút,aki olyan típus,akiben megvan a szikra ami nekem kell,ő az,akibe nagyon bele tudnék szeretni. Azonban elég nehezen igazodom ki rajta,interneten úgy viccelődünk,civakodunk,mint egy pár,de élőben baráti a közeledése,és csendes,én meg bizonytalan vagyok az érzéseiben,és félek kezdeményezni.
Csütörtökön találkoztam az egyik exemmel,a mi kapcsolatunk a szexről szólt,fizikai-testi vonzalom volt közöttünk,vele volt a legjobb a szex. Nos ő most szingli,és felvetette,hogy találkozzunk ismét,
és szeretne velem egy komolyabb kapcsolatot,de úgy
érzem itt a testi vonzalom erősebb,nem működne a komolyabb kapcsolat nekünk,nekem..
Lassan választanom kell a két fiú között,de nem tudom mit tegyek,mind a kettő kellene más-más szempontból,de kettővel nem lehetek. Válaszokat előre is köszönöm!
21L (24/F és 33/F)
A legjobb lehetőség, ha szende arccal megkérdezed az első fiút, hogy szeretne-e veled komolyabb kapcsolatot. Ha igen, akkor csak vele foglalkozz, a másikról mondj le átmenetileg.
Ha ez nincs ínyedre, akkor, amelyikkel csak szexelni akarsz, mondd meg neki őszintén, és rajta! Amíg a másikkal "virágba nem borul" a kapcsolat. Szerintem szerelem nélkül a szex úgysem fog tartósan működni, de addig is... :-)
Második és harmadik válaszoló köszönöm,
mindketten írtatok olyat ami megfontolandó.
Johnny Depp ezt megmondta.Válaszd a másodikat mivel ha az elsőért igazán oda lettél volna nem gondolkodtatott volna el a második.
Plus csupán testi vonzalomra alapozni egy kapcsolatot eleve hülyeség.A Másiknak van érzelem és honnan tudod hogy nem lesz vele jobb a szex ? Csak megkell nyíljon előtted én is elég zárkózott vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!