Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a csudáért nem vagyok képes egy érzéketlen állattá válni, ami a sikeres, erős fiúk jellemzője?
Szeretsz panaszkodni. Még ha nem is tudatosan, de igényt tartasz erre a tevékenységre.
És egy barátnő bizony elvenné tőled ezt.
Ez is eléggé negatív tényező:
"de közben meg belül érzem én, hogy úgyis lekoptatnak, nem veszem már komolyan ezt a leszólítom a csajt melót"
Eleve úgy állsz hozzá, hogy nem fog sikerülni, ráadásul "melónak" tartod. Ha ennyire nincs kedved hozzá, meg nem hiszel magadban, akkor minek erőlteted ennyire? Szerintem sok nő vágyik érzelmes, gondoskodó, kedves férfiakra, de ez a kishitűség és agónia nem jön be egyetlen épeszű fehérnépnek sem. :-)
Szóval döntsd el mit is akarsz valójában. Vagy keseregsz, és akkor hagyod a témát, aztán majd alakul ahogy az élet "dobja", vagy pedig összeszeded magad és úgy állsz hozzá, hogy neked is lehet rendes barátnőd. Tiéd a döntés.
Nem olvasom el, úgyis csak önsajnáltató szöveg van ott gondolom. Rosszul látod a helyzetet sokszor. Ez negatív kisugárzás, amit mindenki észlel körülötted, ezért elkerülnek. Miért akarjanak egy felhős kapcsolatot, állandóan aggodalmaskodó, problémás emberrel?
Másik, hogy nem az érzéketlen állatokat keresik a lányok, honnan vetted ezt a marhaságot? Az "erős" magabiztos fiúk jellemzője biztos nem ez. Inkább a jó humor, kedvesség de nem a pincsi kutya effektus, amikor a lány látja hogy csak kétségbeesettségtől fuldokolva hajhászod. Ja és szeretik, ha odafigyelsz rájuk, és ennyi.
# 5/6
Nem értem miről beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!