Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sopronba hol lehet kint a városban szexelni?
Lődd fejbe magad...remélem lebuktok.
Amúgy ajánlom a nyilvános wc-ket. Ott még elkaphattok egy jó kis fertőzést is, bónuszképp. Hajrá!
Az első irigykedik vagy mi ?
Miért ne szexelhetne egy pár a szabadban ?
Egy csomó olyan kultúra van ahol elfogadott,és azok érdekes mód nem gyilkolásszák egymást és sokkal kedvesebbek.
Amúgy nem tudom ,hol van,csak nem értettem az első hozzászóló reakcióját. De tényleg vigyázni kell,hogy azért higiénikus helyen csináljátok. Amúgy szerintem egy rét vagy tópart az erdő mellett vagy valami ilyen helyen tökéletes.
18:17
Én meg azt a reakciót nem értem,hogy egyből az irigységgel dobálóztok. Alapból "városba" akar szexelni, nem tópartot meg erdőt írt. Ok,van akinek ez kell, hogy jó legyen a szex. Nekem 4 fal között is tökéletes, és kielégítő a szexuális életem. Szerintem ezek már kényszermegoldások, mellesleg primitív dolog. A kutyák szoktak ott,ahol épp rájuk jön.
18.27
Hát attól,hogy Te csak a négy fal között csinálod ,az a te dolgod. Viszont szerintem igen is romantikus egy réten vagy egy tóparton ahol csak ti vagytok és pokróc stb stb.
Most neked ebben mi fáj ? És nem ott csinálom ahol rám jön. Nem ismersz és nem kéne ilyenekkel jönni ,ha már te az én kérdésemet sértésnek vetted,akkor ne csináld már ugyanazt.
Szóval ha neked otthon jó,akkor érezd magad otthon jól ,viszont aki így is akarja néha, az had tegye már meg,ha nem zavar másokat.
A belvárosba vannak ezek az ódon,régi házak,hatalmas lépcsőházak,nagy belmagasság,szépen megmunkált szobrok a fordulókban és egy ilyen átlag ház fele üresen áll.
Na nekem az jött be.
Kitakarítottunk egy kis részt,pokróc,párna,gyertya.
A fél éjszakát ott töltöttük és kutyát nem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!