Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sopronba hol lehet kint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sopronba hol lehet kint a városban szexelni?

Figyelt kérdés
Bnömmel a városban akarunk szexelni, de olyan helyen ahol nem látnak. Tipp?:D
2009. szept. 17. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%

Lődd fejbe magad...remélem lebuktok.

Amúgy ajánlom a nyilvános wc-ket. Ott még elkaphattok egy jó kis fertőzést is, bónuszképp. Hajrá!

2009. szept. 17. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Az első irigykedik vagy mi ?

Miért ne szexelhetne egy pár a szabadban ?

Egy csomó olyan kultúra van ahol elfogadott,és azok érdekes mód nem gyilkolásszák egymást és sokkal kedvesebbek.

Amúgy nem tudom ,hol van,csak nem értettem az első hozzászóló reakcióját. De tényleg vigyázni kell,hogy azért higiénikus helyen csináljátok. Amúgy szerintem egy rét vagy tópart az erdő mellett vagy valami ilyen helyen tökéletes.

2009. szept. 17. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jerevánon van egy tó, meg ott van rét is. Meg ott az Erzsébet-kert na ott is lehet sok helyen :D Meg a Kressz park :P
2009. szept. 17. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

18:17

Én meg azt a reakciót nem értem,hogy egyből az irigységgel dobálóztok. Alapból "városba" akar szexelni, nem tópartot meg erdőt írt. Ok,van akinek ez kell, hogy jó legyen a szex. Nekem 4 fal között is tökéletes, és kielégítő a szexuális életem. Szerintem ezek már kényszermegoldások, mellesleg primitív dolog. A kutyák szoktak ott,ahol épp rájuk jön.

2009. szept. 17. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

18.27

Hát attól,hogy Te csak a négy fal között csinálod ,az a te dolgod. Viszont szerintem igen is romantikus egy réten vagy egy tóparton ahol csak ti vagytok és pokróc stb stb.

Most neked ebben mi fáj ? És nem ott csinálom ahol rám jön. Nem ismersz és nem kéne ilyenekkel jönni ,ha már te az én kérdésemet sértésnek vetted,akkor ne csináld már ugyanazt.

Szóval ha neked otthon jó,akkor érezd magad otthon jól ,viszont aki így is akarja néha, az had tegye már meg,ha nem zavar másokat.

2009. szept. 17. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy nem értem miért primitívezel le másokat, ha nem a te álláspontodat fogják. Tudod ez a primitív dolog ,ha már nevezhetünk valamit primitívnek. Ezek a megnyilvánulások,hogy lődd fejbe magad meg társai...
2009. szept. 17. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A belvárosba vannak ezek az ódon,régi házak,hatalmas lépcsőházak,nagy belmagasság,szépen megmunkált szobrok a fordulókban és egy ilyen átlag ház fele üresen áll.

Na nekem az jött be.

Kitakarítottunk egy kis részt,pokróc,párna,gyertya.

A fél éjszakát ott töltöttük és kutyát nem zavarta.

2009. szept. 18. 12:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt már plázában is..és nem azért mert primitivek vagyunk hanem mert ott izgi:)
2009. szept. 20. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Bizonyítottan az alacsony IQ-jú emberek szexelnek olyan helyen, ahol bárki láthatja, pláne úgy,hogy az se érdekli őket,hogy esetleg lebuknak. Sőt,akit ez izgat,még beteges is. És már írtam, hogy nem a tópartos, esetleg erdős dologra gondolok, mert az nem annyira nyilvános, mivel elég eldugott hely. Az valóban lehet romantikus is, bár én nem szeretem mert félek a pókoktól. Én arról beszélek, hogy Pláza wc, nyilvános városi park,ahol elmennek egy este 100-an, vagy mondjuk a mi lakótelepi játszóterünk, ami amúgy a gyerekeknek van fenntartva, és oda járnak dugni a kis 15 éves taknyok, kolizárás előtt, ami 8-fél 9. És akkor még simán mennek a kicsit nagyobb gyerekek játszani. Nos, ezekről beszéltem, nem kell leb*szni ezért. És továbbra is azt mondom,hogy a szex az két ember magánügye, és csak rájuk tartozik. És egy igazán jó szexhez, nyugodt körülmény kell, mert akkor maximálisan egymásra tud figyelni a két fél. És ez alap. Aki meg úgy is élvezi a szexet,hogy láthatják még 10-en, és az sem zavarja az egy önző állat, mert másokat kurv*ra nem érdekel mit mocskolódik a csajjal/sráccal.
2009. szept. 20. 19:28
 10/13 anonim ***** válasza:
A Gloriette kilátón is lehet, ott tuti nem buktok le. Ha mindenképp csak a városban akarjátok, akkor a Fő térnél az a kis rész, ahová lépcsőn kell felmenni. mondjuk én ott nem merném bevállalni. Ezenkívül ott van a kreszpark, Erzsébet kert, ha tovább mész az Erzsébet kerten, a kék lakóházakig, ott van egy kis játszótér, ott se buktok le. Vasöntöde esetleg, meg az Interspár melletti ház ami le van zárva. Bár én ilyen helyekre félnék bemenni még nappal is, nemhogy este. De a Deák tér meg ilyesmiket, mindenképpen hanyagoljátok, mert be van kamerázva az egész, meg ott aztán tuti meglátnak.
2009. szept. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!