Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az h ha valaki azért nem akar járni mert fél a fájdalmaktòl?
Figyelt kérdés
Egy lány ezt mondta ma. Annyira szeret mint az állat de ez miatt nem akar semmit. Erre valami orvosság ?2013. márc. 23. 22:02
1/6 anonim válasza:
"Annyira szeret mint az állat" Enni adtál neki?
2/6 anonim válasza:
Sokat csalódott, és fél, hogy te is csalódást okoznál neki. Orvosság? A türelem. Továbbra is udvarolj neki, de ne nyomulj. Ha tényleg szeret, egy idő után közeledni fog hozzád. Örökké úgysem fog a kapcsolatok elől menekülni.
Hány évesek vagytok? Ha 18 alatt, akkor szerintem hamar kigyógyul ebből, nem kell sokat várnod.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kifogást keresett, ez néha lekoptató szöveg is lehet. Ha komolyan gondolta, akkor viszont talán fél elköteleződni, fél attól, hogy ha nagyon kötődik valakihez, és valami rosszul alakul, akkor megsérül a lelke (ezek általában az önbizalomhiányos, übergátlásos lányok, akikkel szinte képtelenség zöld ágra vergődni). Aki komolyan gondolja az ilyesmit, az önmagát zárja börtönbe, talán szeretne is kitörni, meg nem is. Nem biztos, hogy van esélyed közelebb kerülni hozzá, kivéve ha van türelmed ezt kivárni.
4/6 anonim válasza:
Azt h de h pont h igen az úgy van h.
A kérdés színvonalán szólt a válasz. H igen h.
5/6 Antonius Caepio válasza:
"Annyira szeret mint az állat"
Nem tudom konkrétan milyen állatról van szó, de szerintem az igazi szerelemnek le kéne győznie minden ehhez hasonló félelmet.
Dramatizált kifogás.
6/6 anonim válasza:
"Annyira szeret mint az állat"
What a poetry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!