Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak abortuszkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak abortuszkor pontosan? Hogyan működik ez a dolog?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nincs szükségem abortuszra meg semmi, csak érdekel a dolog, mert már nagyon sokat olvastam, hogy sajnos elkellett vetetni a picit.. :(
2009. szept. 17. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ajánlom, hogy ha van lehetőséged, nézd meg a Néma sikoly című filmet. Minden úgy van, ahogy ott mutatják. Igaz, hogy régi felvételek, de a művelet nem változott. Jah és gyomor kell hozzá.

Annyit mondok, hogy ha kell, akkor összetörik a baba fejét, vagy lefejezik, feldarabolják a méhben és úgy húzzák ki.

2009. szept. 17. 17:24
 2/15 anonim ***** válasza:
kereső...kb 50-en leírták már :)
2009. szept. 17. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
2009. szept. 17. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
ja a videóhoz annyit: csak erős idegzetűeknek...
2009. szept. 17. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Korai abortusznál, a méhnyálkahártyát és az abba beágyazódott petesejtet kaparják le. Mondanom sem kell,hogy sérül a méhnyálkahártya és valakinek nem is lehet utána gyereke. Késői, mondjuk 8 hetes magzatnál pedig úgy van,ahogy az első válaszoló írta. Darabokban szedik ki a magzatot. Nőgyógyásznőnk mesélte,hogy olyankor úgy rakják össze a feldarabolt magzatot az asztalon...megvan-e a két lába, a kezei, aztán a feje,amit valóban összetörnek. Borzalmas látvány lehet. A Néma sikoly tényleg nagyon jó film, csak durva.
2009. szept. 17. 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
hú ezek nagyon durvák. remélem nálam soha nem kerül erre sor.
2009. szept. 17. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:

Akiben még maradt némi "vér" (nem ájult el) és bírja gyomorral, annak itt egy valódi abortuszon készült videó. A végén tényleg össze kell rakni a magzatot, mert darabokban jön ki:

[link]

2009. szept. 17. 21:08
 8/15 A kérdező kommentje:
jézusom. erre azért nem számítottam... :S
2009. szept. 17. 21:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak erősen emberek! Ha engem valami padlóra küld, megnézek pár olyan oldalt, ahol balesetek, meg gyilkosságok képei vannak fent, rádöbbenek, mennyire nem éri meg szarakodni pár hülyeségen, mert a végén 90 kiló darált húsként végezzük, felszívom magam és mindjárt jobban vagyok, vagy legalábbis nem látom olyan rosszul a dolgokat, mint előtte. (Mellékesen megjegyzem nem szórakozásból teszem, illetve engem is megdöbbent, amit látok, viszont ettől zökkenek vissza a normális kerékvágásba.)
2009. szept. 17. 21:25
 10/15 anonim ***** válasza:
úristen:O:O:O:O
2009. szept. 17. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!