Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le valaki előtt maszturbálás vag szex közben?
Figyelt kérdés
Én a barátomat simogattam nadrágon keresztül ... ott..és anya véletlen meglátta :S Ez is elég ciki, nem tudom mi lenne, ha más közben buknánk le :S2013. márc. 23. 20:29
1/9 anonim válasza:
egyedül voltam otthon, és masztiztam, és hát mivel üres volt a ház, elengedtem magam, erre nagymamám aki amúgy nem is velünk lakik, egyszer csak betoppant hozzánk. hát elég durva volt....
2/9 anonim válasza:
én már buktam le a anyum előtt, h szexeltünk a bnőmmel ás ránk nyitott:D..azt hitte suliban vagyok..de nem:D
3/9 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, ez van. Egyébként meg gondolom, hogy szeretkezni nem a szüleid előtt fogtok, valószínűleg a saját szobádban, ott meg azért illene kopogniuk a szüleidnek, mielőtt bemennek, főleg ha tudják, hogy a barátoddal vagy bent.
4/9 anonim válasza:
Majdnem. Nekem van a vilag legfogyatekosabb apja. Kopog az ajtomon, kiordítok "várjál", erre benyit bazzeg. (Nem tudom mi a f.szé kopogott vagy egyáltalán hogy működik benne a logika. Na mindegy, szuperhőst megszegyenítő sebességgel mindent helyreraktam és nem buktam le, utána egy fasza 10-15 percig nem bírt elmenni és mindig amikor elindult, újra vissza-vissza jött. Magas volt bennem a pumpa, ja.
5/9 anonim válasza:
Szexeltunk a barátommal és a suliból egy barátunk ránk nyitott (nem a suliban voltunk), nagyon ciki volt!!!
6/9 anonim válasza:
Nyaralni mentünk és a házban az emelten voltunk mi, a fölszinten a tulaj. De közbe mászkáltak fel az emeltre. Kétszer is lebuktunk pár órán belül. Elég cikinek éreztem akkor, de most már csak röhögök rajt. Úgysem ismert minket, meg aki meglátott minek nem volt idős. :D
7/9 anonim válasza:
Én a volt osztálytársam pakoltam a 10 éves áltsulis osztálytalálkozón és a volt legjobb haverom éppen bejött az öltözőbe egy másik bowlingcipőért és csak azon volt felháborodva hogy neki miért nem szóltunk :Đ
8/9 anonim válasza:
Ja és volt hogy barátnőmmel éppen toltuk rendesen, és faterom meg szószerint kirántja az ajtót MESSI MEGINT LŐTT EGY... ja bocsi :D hát igen a foci öröme :) szerintem azért a visszajátszáson fater nem Messi gólján gondolkodott :D mivel az ajtóval szembe állva egyik lábát felemelve csináltuk hátulról :)
9/9 anonim válasza:
a barátom éppen verte ruhán keresztül az annya leült mellé csak úgy megfogta a combját és megkérdezte "Dávid mi van itt?" :D de nem jött rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!