Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeket kérdeznék. Létezik olyan nő, aki nem egyfolytában a házasságon és a gyerekvállaláson gondolkozik ill. nem is akar gyereket? (A többi lent. )
Van-e olyan lány/nő, akinek csak nem a gyakori szexelésen járnak a gondolatai és megelégszik ritkább együttlétekkel is?
Hiszen annyi minden szép és jó dolog van még a világon ezeken kívül is. (Sétálás, utazás, olvasás, filmnézés, fotózás, vagy valamilyen hobbi stb...)
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
40-es/F
Persze az én ismerősöm "barátnője" ilyen nő,-eltartatja magát a pasival,együtt laknak,de mással szexel,a férfivel kirándulnak,fotóznak,utazgatnak - tuti nem akar gyereket,házasságot sem (mert még el sem vált az előzőtől).
A pasi főz, mosogat,fejen áll amit a nőci kíván.-Szexet nem gyereket sem.- Ha neked ideális,viheted,gyorsan!
"kifelejtetted a művészetet :)"
Pedig van némi közöm hozzá.
:)
Igen, én! De nem egy korosztály vagyunk. Üdv!
20/L
Én majdnem ilyen vagyok, kivéve a házasság témát. A férjemmel együtt ezt azért fontosnak éreztük, mert nekünk a most divatos felfogás ellenében ez több mint egy papír.
A gyerek témával úgy vagyok, hogy ha lesz, lesz, ha nem, nem. Különösebben nem vágyom rá. A szexben inkább a minőség, mint a mennyiség számít és igen, rengeteg jó dolog van a világon ezen kívül.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!