Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megtenni azt, hogy le*opjam a barátomat?
drága bogaram megfogod, felizgatod a srácot, hanyattdöntöd az ágyon hogy ne legyen alacsonyabb rendiségű érzésed(a fiú teste felett lesz a fejed) szépen learaszolsz a szájától a gatyág, kigombolod, és szépen lassan neki is kezdhetsz, aztán csináld úgy ahogy jobban tetszik neki(gyorsabban, lassabban, kissebbeket hammogva nagyobbakat hammogva) aztán hidd el h egy rossz szava nem lesz :D
18/F
Szerintem az ilyen problémára , az ágyon fekve a végét kapd be, de csak a végét és harapj egy kva nagyon a f@rkára.
Hidd el többet nem kell lesz*pnod...
:D
17f
Én első alkalommal nagyon izgultam, akkor még hosszú hajam volt, oldalra tűrtem, hogy ne lássa. Ő ezt megértette, a harmadik alkalommal már volt ott minden, csak szégyenkezés nem :)
Értékelni fogja, hogy megpróbáltad, már az első alkalom után is :) És nem kell a végéig elmenni rögtön. Ha úgy könnyebb, akkor egy-két puszival indítasz, lazán végignyalod és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!