Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megtenni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom megtenni azt, hogy le*opjam a barátomat?

Figyelt kérdés
Akarom,meg nem tartom undorítónak,de hülyén érezném magam ha lekéne térdelni vagy ha máshogy csinálnám akkor nem annyira,de mit tehetek hogy ne igy legyen?
2009. szept. 17. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

drága bogaram megfogod, felizgatod a srácot, hanyattdöntöd az ágyon hogy ne legyen alacsonyabb rendiségű érzésed(a fiú teste felett lesz a fejed) szépen learaszolsz a szájától a gatyág, kigombolod, és szépen lassan neki is kezdhetsz, aztán csináld úgy ahogy jobban tetszik neki(gyorsabban, lassabban, kissebbeket hammogva nagyobbakat hammogva) aztán hidd el h egy rossz szava nem lesz :D

18/F

2009. szept. 17. 16:32
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:-) de ettől még nemfogom tudni hogy veygem rá magam hogy ne érezzem hülyén magam Xd erre nemtudsz vmit?
2009. szept. 17. 16:34
 3/11 A kérdező kommentje:
plussz idegesít hogy nézi...nemtudom miért de zavar:-S
2009. szept. 17. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
mert bizonyára még kezdő vagy ebben a műfajban. ahogy összeszedsz egy kis gyakorlatot, mindjárt jobban fog menni!
2009. szept. 17. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem az ilyen problémára , az ágyon fekve a végét kapd be, de csak a végét és harapj egy kva nagyon a f@rkára.

Hidd el többet nem kell lesz*pnod...

:D

17f

2009. szept. 17. 16:40
 6/11 A kérdező kommentje:
de szeretném,de nemtudom mi jön belém,hogy nem ....amugy még tényleg nem csináltam..vki vmi tapasztalot az első ilyenről?köszi:-)
2009. szept. 17. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem szereted IGAZÁN.
2009. szept. 17. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
kezd a hasánál,és közben lazulj el,hogy te is feltudj rá izgulni,majd amikor úgy érzed akkor elkezded.
2009. szept. 17. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én első alkalommal nagyon izgultam, akkor még hosszú hajam volt, oldalra tűrtem, hogy ne lássa. Ő ezt megértette, a harmadik alkalommal már volt ott minden, csak szégyenkezés nem :)

Értékelni fogja, hogy megpróbáltad, már az első alkalom után is :) És nem kell a végéig elmenni rögtön. Ha úgy könnyebb, akkor egy-két puszival indítasz, lazán végignyalod és ennyi.

2009. szept. 17. 19:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Amugy szerintem én tudom hogy mennyire szeretem őt....és nem ettől függ h megsinálom e vagy nem..................................
2009. szept. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!