Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki a saját korosztályához viszonyítva kicsit ducibb, teltebb?
Szia :)
Szerintem semmi akadálya! Ezt saját tapasztalatból tudom: 15 kiló túlsúlyom van kb, de egyszerűen jól érzem magam a bőrőmben, kihasználom az adottságaimat, nőiesen öltözködök,lehengerlek minden pasit. És tényleg ragadnak rám :D
Szóval inkább a kisugárzásodra figyelj, és nem amiatt a pár kiló miatt szorongj! Szerintem sokkal szebb egy lány, ha nem látszanak ki a bordái és nem beesett az arca...
18/L
Ja, hogy te vagy a lány.
Akkor bocsánat, nem olvastam el a válaszokat. Nem gáz, a túlsúly, az emberek 70-80%-ának van, mégis élnek.
1. Simán összejönnék vele! Az általad leírt magasság/kiló nem vészes!
2. A vastagabb comboknak van előnyük is! Ha a pasi közéjük dugja a fejét, akkor nem fogsz vérhólyagot dörzsölni a fülére!
F.
úúh, körte :PP
legjobb :D vékonyak már nem is nagyon érdekelnek... én így vagyok vele
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!