Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki a saját korosztályához viszonyítva kicsit ducibb, teltebb?

Figyelt kérdés
Nem is jól fogalmaztam... inkább úgy kérdezem, hogy nektek tetszene?
2013. márc. 23. 12:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nekem is a fenekem és a lábam vastag
2013. márc. 23. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Szerintem semmi akadálya! Ezt saját tapasztalatból tudom: 15 kiló túlsúlyom van kb, de egyszerűen jól érzem magam a bőrőmben, kihasználom az adottságaimat, nőiesen öltözködök,lehengerlek minden pasit. És tényleg ragadnak rám :D

Szóval inkább a kisugárzásodra figyelj, és nem amiatt a pár kiló miatt szorongj! Szerintem sokkal szebb egy lány, ha nem látszanak ki a bordái és nem beesett az arca...

18/L

2013. márc. 23. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Naa, ott akkor az a kérdés, hogy formás-e? Ha igen, akkor kifejezetten jó! :)
2013. márc. 23. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudj, de borzasztó éretlen vagy. Egyrészt, ami itt sokaknak tetszik, lehet, hogy neked nem fog, vagy fordítva. Szóval ha az itt válaszolók azt mondják, nekik nem tetszenek a ducibb lányok, de neked alapvetően nem lenne ellene kifogásod, inkább nem jössz össze vele, mert a neten egy rakás ismeretlen idióta azt mondta? Ez baromi gáz. Másrészt meg ha alapvetően kedveled, szép arcú, normális lányról van szó, nem kellene, hogy zavarjon a súlya. Ha zavar a súlya, valószínűleg nem érdekled eléggé, és ez esetben nem kellene vele összejönnöd, mert csak ő jön ki belőle a végén hülyén.
2013. márc. 23. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te vagy a lány.

Akkor bocsánat, nem olvastam el a válaszokat. Nem gáz, a túlsúly, az emberek 70-80%-ának van, mégis élnek.

2013. márc. 23. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:

1. Simán összejönnék vele! Az általad leírt magasság/kiló nem vészes!

2. A vastagabb comboknak van előnyük is! Ha a pasi közéjük dugja a fejét, akkor nem fogsz vérhólyagot dörzsölni a fülére!

F.

2013. márc. 23. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:

úúh, körte :PP

legjobb :D vékonyak már nem is nagyon érdekelnek... én így vagyok vele

f19

2013. márc. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!