Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek így neki?

Figyelt kérdés

1 éve nagyon tetszik a suliban az egyik fiú(2vel felettem jár) nem vagyunk barátok, nem ismerjük egymást, csak suliban mikor volt vetélkedő egy csapatban voltunk, de én akkor hozzá sem mertem szólni, annyira zavarban voltam a közelségétől. Gyakran szoktam nézni... és szerintem feltűnhetett neki, mert az utóbbi időben ő is néha felém pillantott és köszön minden nap....tudom lehet h sokat látok bele....:/

Nem vagyok egy tipikus lány. Kívülről nem látszik hogy önbizalom hiányos lennék.( rövid hajam van most. csajosan öltözködök, úgy mint más lányok, csak talán nálam több a szegecs. ) Kívülről, aki nem ismer talán túl keménynek is gondolhat, pedig igazából nagyon érzékeny vagyok, csak így egyszerűbb minden, ha elrejtem:) A problémám, hogy egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tetszhetnék neki. ÉN?! Abszolút nem érzem magam vonzónak, mint nő. És félek hogy vásári majomnak tűnök neki...szerintetek lehetséges hogy egy srácnak tetsszen egy ilyen lány?

2013. márc. 23. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:

meglehet. ennyiből nehéz megmondani.

Szokott mosolyogni, amikor meglát vagy köszön?

2013. márc. 23. 11:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy nem az a típus aki könnyen kimutatná az érzéseit. Mosolyogni halványan, amikor esetleg összepillantunk. Köszönésnél nem tudom...eddig még nem tudtam ránézni olyankor.....én sem vagyok kifejezetten az a típus, aki könnyen kimutatja az érzéseit.
2013. márc. 23. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Vigyorogjál!
2013. márc. 23. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Simán bejöhetsz neki:)
2013. márc. 23. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:

(első)

mosolyog rá, ha köszöntek egymásnak és ha vissza mosoylog, biztos h tetszhetsz neki :)

2013. márc. 23. 12:20
 6/7 anonim válasza:
Ha tetszel neki, és ő nem lép, legalább Te próbáld meg (bár a fiúnak kéne szerintem kezdeményezni), veszteni semmit sem vesztesz.
2013. márc. 23. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak annyira más vagyok, mint a többi lány. Ne értsétek félre,szeretek ilyen lenni, mert ez vagyok én:) De annyi szebb, csinosabb lány van körülötte...egyszerűen nem érhetek a nyomukba és nagyon nehéz elhinnem hogy pont én kellhetnék neki. ..

De majd hétfőn jobban megfigyelem hogy viselkedik, hátha tisztul a kép.:)

2013. márc. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!