Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért mániátok, hogy egy lánynak hosszú kell, hogy legyen a haja?
Egyszerű, a hosszú haj az nőies a rövid meg férfias. Ennyi. Nem nagy varázslat. Van néhány, nagyon kevés olyan nő akinek jól áll a rövid haj az arcához, de átlagban elég nyomorultul néz ki.
Persze attól is függ milyen hosszú volt a hajad mert ha összesen 40 centi és abból leszedtél 35öt az gáz, de ha így is maradt egy 25-30, tehát egy legalább vállig érő fazon az belefér.
De ez egyébként ugyanúgy működik fordítva is. Én a csaj ismerőseim 90%ától azt hallom hogy egy férfinak legyen rövid a frizurája. De ugyanúgy vannak olyan megjelenésű hapik akiknek igenis jól áll a hosszú haj, átlagban viszont szintén gáz.
nem fogok fotót küldeni, nem akarom, hogy valaki felismerjen.
Egyébként nem volt ápolatlan a hajam, csak nagyon dús és hullámos és már egyszerűen meguntam két naponta órákig szárítgatni
Gyermekem, kútba utánam! Kopasz vagyok, sorolom az előnyeit:
- nem kell sampon
- nem kell zselé / Got2B / Syoss
- nem használok hajszárítót, spórolok az árammal
- annyival több az időm
Ha annyira nem számít a haj vágasd magad kopaszra és még így is biztos nőies leszel.(NEM MERT AZ UNDORÍTÓAN NÉZ KI ).
Kinek mi áll jól.Nem értem eleve miért fáj ha a fiúk ha hosszú hajat szeretik.Mert évszázadok óta ez elfogadott a társadalomtól a nők részéről ilyen egyszerű ...
az kemény :DDD
nagyon nem nőies, a hagyományos értelemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!