Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek -e terhes? Fogamzásgátlót szedek, nem élvezettem belém a barátom. Azóta 2 szer megjött ugyanúgy mint eddig.2 teszt negatív.
Figyelt kérdés
Mégis van egy érzés bennem, nem tudom miért. Mintha nőtt volna a pocakom kicsit. Lehetséges lenne hogy mégis terhes vagyok?2013. márc. 22. 20:32
11/21 A kérdező kommentje:
lehet hogy már be beszélem magamnak, hogy azért nő a hasam. Csak érdekelne hogy mit gondoltok :)
2013. márc. 22. 20:53
12/21 anonim válasza:
ettől nem fog rendeződni.. csak átmeneti "megoldás"
13/21 A kérdező kommentje:
átmeneti megoldás?Nem értem mire gondolsz!
De akkor valószínűleg nem vagyok, gondolom én a válaszok alapján? Ez úgymond megnyugtatás magamnak,a mások véleménye ebben.Azért kérdeztem.
2013. márc. 22. 21:00
14/21 anonim válasza:
Én azt nem értem te mire gondolsz.... Igen van egy icipici esélye hogy tabi mellett terhes leszel. De 2 negatív tesztről beszélsz, meg hogy megjött... Komolyan, mit gondoljunk? Mire jó ez a kérdés?....
Terhes lehetsz, mindig tabival, de kicsi az esély. Ezt te is tudod. -.- -.-
15/21 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményekre. Ennyi az egész. Aggódtam azért kérdeztem. Nem tudom ez miért gond?! vagy nem is tudom. ,,Jobban megnyugszik a lelkem" ha látom más véleményét ebben.
2013. márc. 22. 21:46
16/21 anonim válasza:
tabi mellett azért eléggé lehetetlen.. hacsak nem hagytál ki tabit, hánytál, és nem pótoltad az elmulasztottat, stb stb stb... arra gondoltam, h átmeneti megoldás, h ha mensigondok merülnek fel, akkor ezt a tabletta nem orvosolja, hanem egy ideig palástolja.. aztán megint jó ideig nem lesz peteérésed, ha előtte se volt..
17/21 A kérdező kommentje:
Mióta szedem a gyógyszert rendszeres a menstruációm. Előtte a betegségre szedett gyógyszer és injekció hormontartalma miatt volt rendszertelen. De nem hagytam ki gyógyszert, és nem hánytam akkor se semmi..De nem tudom megmagyarázni miért érzem mégis,h terhes lehetek...
2013. márc. 22. 22:10
18/21 anonim válasza:
igen, mert most szeded. de nem szedheted életed végéig.
19/21 anonim válasza:
nem vagy terhes. nyugodj meg. 3 évig szedtem gyógyszert, mindig belém élveztek, és nem lettem terhes.
20/21 A kérdező kommentje:
Jaj értem.. Hát igenéletem végéig nem szedhetem. De már nem szedem azokat a gyógyszereket amiket régen, és így remélhetőleg ha abba hagyom a fogamzásátlót nem lesz továbbra sem gond a menstruációmmal
2013. márc. 22. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!