Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokkal kiegyens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokkal kiegyensújozottabbak, nyugodtabbak a magas pasik, az alacsonyak pedig agresszívak és törtetőek?

Figyelt kérdés
Egyébként szerintem ez a kutyák esetében is megfigyelhető!
2013. márc. 21. 20:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10!Megmondtad!)Pl.egy pincsinek kieshetnek a szemei a dühtől,míg egy németjuhász boldogan,nyugodtan teszi a dolgát!
2013. márc. 21. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert nekem voltak alacsonyabb és magasabb barátaim is már, mondjuk nem olyan sok, hogy ebből statisztikát lehessen csinálni, de engem tényleg olyanokkal hozott össze a sors, hogy akik jóval magasabbak voltak, azok nyugisabbak is, az alacsonyabbak meg izgágábbak, törtetőbbek. :D

De szerintem ez csak véletlen lehetett, nem hiszek az ilyen sztereotípiákban.

2013. márc. 21. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ezen múlik... bár! :D ha belőlem indulunk ki, akkor stimmel, mert én elég nyugis vagyok! :D

Amúgy szerintem az néhány alacsonynak a kisebbségi komplexus miatt alakulhatott így...

20f, 188 magas

2013. márc. 21. 23:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz!
2013. márc. 22. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Határozottan tagadom ezt a vádat. 170 cm alacsony vagyok, de nem jellemző rám a törtetés, az agressziót meg nagyítóval sem lehet kimutatni. Azt sem tudom, hogy egyáltalán felemeltem volna valamikor is a hangomat. A fizikai erőszak pedig teljesen távol áll tőlem, sosem ütöttem meg még senkit.
2013. márc. 22. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten van benne igazság, ahogyan az egyik válaszoló is írta! kisebbségi komplexus!!! vajon a kis alacsony Norbi féléknek miért van 5 mázsás Audi jeep-jük? stb. általában az alacsony kis hónaljcirkálók szeretik a feltűnést kelteni, meg agresszoroskodni..hát pont azért, hogy ellensúlyozzák azt hogy a földből ki se látszanak. persze az örök kivétel itt is megtalálható
2013. márc. 23. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondoljunk csak Hitlerre (173 cm) vagy Napóleonra (166 cm)... de aztán lehet, hogy hülyeséget mondok! :D
2013. márc. 24. 10:39
 18/18 Geryke1991 válasza:
Discoban is mindig az alacsony 60 kilos lakatostájszonok akarnak balhézni, szóval van benne valami:D
2013. ápr. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!