Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pls segítsen valaki! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pls segítsen valaki! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, kb 1 éve még voltak barátaim, volt barátnőm. de egy idő után mindenki elhagyott.. nem birom azt h senkivel nem tudok beszélni bajokról , vagy vki olyan akivel eltudok menni szórakozni :( régen ez megvolt, de olyan szinten depressziós lettem hogy az õngyílkosság is már többször megfordúlt a fejemben.. és mielőtt valaki azt írja ismerkedjek (próbáltam) mindent de semmi!!! egyébként tökre átlagos vagyok sokan "jó fejnek tartanak" de mégse lógnak velem :( ha van valaki akinek ugyanilyen problémája van vagy aki tudna segíteni az írjon :( előrre is köszönöm!
2013. márc. 21. 20:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értelek de vmit nagyon félre érthettél, mert nem is egy barátnőm volt.. Sőt már 16 évesen elvesztettem .. nekem barátra van szükségem, és olvasd el újra azt írtam néha megfordult a fejembe az öngyilkosság , ami nem egyenlő azzal amit te írtál, mert nem folyton az jár a fejembe és ha vkivel ismerkedek egyeltalán nem célzok arra h ongyi akarok lenni, sekinse tudja az ismeroseim kozul h milyen vagyok, még csak nem is sejtik hogy nekem ilyen problémáim vannak.. és pls kiméljetek az ilyen fajta válaszoltok..
2013. márc. 21. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Értelek is, a "kétségbe vagyok esve" állapotra akartam kihegyezni a hangsúlyt....
2013. márc. 21. 23:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja okes .
2013. márc. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!