Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondta, hogy soha nem lesz nála esélyem, akkor tényleg nem lesz, vagy csak most gondolja így?
Figyelt kérdés
Tudom, elég hülye kérdés, de ő életem szerelme.2013. márc. 21. 00:00
11/12 anonim válasza:
A nők fordított logika szerint működnek. Ne teperj érte nincs értelme csak tönkre teszed magad. Én konkrétan mikor eldurrant az agyam elküldtem a pék f.szára egy ilyen viselkedésű lányt, láss csodát 3 hét múlva összejöttünk és 2 évig úgy is maradtunk.Szóval a női NEM az nem jelent IGEN-t de sokszor a legváratlanabb dolgok is megtörténhetnek. Persze ha végképp nem megy hagyd a fenébe ne is törődj vele nézd levegőnek. Ez az ami legjobban bosszantja a trendip.icsa egójukat mert az aztán van mindnek.
TamásBP
12/12 anonim válasza:
Hát lehet hogy meg fog változni a véleménye egy idő után:) Nem lehet hogy túlságosan nyomulsz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!