Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostituáltak bevállalnak csókot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltak bevállalnak csókot?

Figyelt kérdés
És ha igen, mennyi felárral?
2013. márc. 20. 22:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

,,Miért nincs más lehetőséged? Nem igazán akarom elhinni!"

Persze, hogy nincs semmi esélyem, mert mindjárt 25 leszek, és totál tapasztalatlan. A nők kb. 90%-a nem kezd ki velem, mert süt rólam a tapasztalatlanság...

2013. márc. 20. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:

rosszlanyok.hu

Keress innen! +2000-től határ a csillagos ég.

2013. márc. 20. 23:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Imádom amikor a pasik arra panaszkodnak hogy a nők nem kezdenek ki vele.

Nem az számít hogy mennyi a tapasztalatod hanem hogy képes vagy-e odamenni a nőhöz,de elárulom hogy nincs rád írva hogy nincs tapasztalatod,ennyi erővel senki sem smárolna és az emberiség rég kihalt volna mert senki sem mert volna tapasztalat nélkül dugni.

2013. márc. 20. 23:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát ha nem mondom, nem is derül ki. Viszont a gyakorlat bevetésénél szinte egyből lejön az, hogy kiforratlan vagyok.

Például halvány lila gőzöm sincs, hogy tudnék elsőre jól csókolni úgy, hogy sose csináltam. :D

2013. márc. 20. 23:26
 15/19 anonim ***** válasza:
elárulom,ez ösztönből jön,ha ott leszel úgy is csinálod magadtól
2013. márc. 20. 23:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz nekik biztos,bár én kihagynám.Gondolom más azért fizetett,hogy furulyázzon.
2013. márc. 20. 23:40
 17/19 anonim ***** válasza:

1.elmész diszkóba

2.keresel egy részeg ribancot(nem biztos, hogy jó nő lesz)

3.lesmárolod

2013. márc. 21. 00:13
 18/19 anonim válasza:

útszéli prostikkal nem érdemes smárolni, de nem is hagyják magukat, mert aznap lehet hogy volt néhány farok a szájukban, még ha gumin keresztül is.

Tarifák :

- útszéli lányok 5000 egy menet, bár nem hagyna túl sok időt az "élveszkedésre" egy menet aztán annyi. érdemes személygépkocsival menni, sőt mással nem is nagyon lehet, és egy közeli erdős mellékúton leparkolva a kocsi hátsó ülésén meg lehet ejteni az aktust. Egyik hátránya a "kevés idő" másik hátránya a szezonálisság,, nyáron több a lány, télen csak a drogos macák riszálják magukat bikiniben, de hideg a sunájuk.

- 10-15.000 HUF -os kategória, egy fokkal igényesebb, a csaj lakásán, egy óra hosszás aktus, előtte tusolás, esetleg közös tusolás, többnyirre hirdetés alapján lehet ilyen lányokat találni, előtte telefonos időpont egyeztetés, plusz meg lehet beszélni a tarifákat. érdemes olyan helyre menni ahol több lány közül lehet választani, mert a hirdetésben a képgarancia nem mindig garancia.

- 20-30-50.000 forintos kategória

Vannak erre specializált szórakozó helyek, klubbok, Masszázs Szauna Jakuzzi is gyakran benne van a szolgáltatásban, akár több lánnyal is egyszerre. a szolgáltatás ára és minősége szempontból a határ a csillagos ég.

- 35-70.000 forintos kategória

Luxus prostituáltak. általában saját weboldaluk van vagy közvetítő iroda által lehet velük találkozni. Topmodel kifogástalan alkatúak, igényesek, akár szilikonos lányok, akár "bérbarátnők" és megegyezés szerint szórakozóhelyekre is magunka vihessük őket.

-----------------------------------

egyéb lehetőségek:

Swinger klub - ahova csak kefélni járnak az emberek

Pároknak 12.000 Ft

egyedül 16.000 Ft csak szingli napokon vagy előzetes regisztráció alapján lányok arányában.

egyedül érkező lányoknak 2000 Ft

- Az árban benne van korlátlan étel italfogyasztás, kivéve röviditalok.

kotlátlan szauna jakuzzi tusoló és medencehasználat.

Budapesten több ilyen hely van, Interneten lehet böngészni.

2013. márc. 22. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Vannak erre szakosodott oldalak, én a rosszlányok.hu-t tudom ajánlani, de van még egy csomó, pl. beszamolok, videkilany, stb.

Minden lánynál ki van írva, vállal-e csókot. Az árról csak úgy tudsz tájékozódni, ha felhívod telefonon (vagy ha találsz olyat, megírja e-mailben).

Én nemrég voltam egy lánynál, de nem csókolóztunk. Valószínűleg extraként vállalta volna, 2000-3000 ft-ért. Csak úgy már sok értelme nem lett volna, mert a csók nagyon intim dolog. Ezt prostival nem nagyon szokták, vagy esetleg a visszatérő vendégek.

2013. márc. 25. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!