Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kipróbálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kipróbálnátok egy ilyen társkeresőt? (lányok, fiúk egyaránt írjatok) [önsajnáltatósok ne! ]

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem mikor, de kezembe akadt egy szórólap, amit nagyon érdekesnek találtam. Ha regisztrálsz erre a társkeresőre, GPS-el figyelnek (ez mondjuk elég meredek) és szólnak, ha azon a helyen, ahol vagy, van számodra megfelelő társ. A számodra megfelelőt az alapján szűrik ki, hogy ugye Te kitöltöd az adatlapodon, hogy milyen társat szeretnél. Tehát ha a "kitöltésednek" megfelelő személy van a közeledben, értesítenek. Jó, ez a GPS dolog meredek, de teszem azt, ha az alapján néznek, hogy becsekkolsz faszbukon, ti kipróbálnátok? Nemet, kort írjatok légyszíves!

2013. márc. 20. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen aplikáció már létezik ájfonra.
2013. márc. 20. 17:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, akkor csak én vagyok lemaradva:D
2013. márc. 20. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Képzeld el, milyen morbid, ha egy temetésen kezd csipogni, hogy megtalálta a neked való társat...
2013. márc. 20. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Kipróbálnám, igen!

22/F

2013. márc. 20. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát nem konkrétan ilyen, de ilyen gps alapú. Az a lényege, hogy beutöd, hogy társat keresel és a koordinátád alapján megmutatja, hogy ki az aki legközelebb van hozzád és szintén keres.
2013. márc. 20. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. 30n
2013. márc. 20. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:

ez tökjó.:)) mondjuk,ki tudja,az ilyen kütyük mindig tartalmaznak valami buktatót. pl lehet hogy teljesen máshogy néz ki egy "180cm magas,rövid,barna hajú,zöld szemű srác,aki amúgy normális is" (most mondtam valamit)az én és az "ő" szemében. Lehet,hogy a tetszetőseket kiszűrné,aztán akkor jelezne,mikor pont nem olyan van körülöttem.:)Ilyen adottságokkal lehet a teljes ideálom,de taszíthat is teljesen. Kicsit olyan ez nekem,mint mikor a nyomozásokon lerajzolják a tettest az elmondottak alapján,aztán ha találnak valami hasonlót,szinte egyből kihallgatásra viszik.:D De amúgy egy próbát megérne nekem.:)De szerintem enélkül egyszerűbb. Aki az esetem,azt úgy is észre fogom venni,ha látom.:)

16/L

2013. márc. 20. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam erről. De nagyon kreatív és vicces is kicsit. Szerintem kipróbálnám. Hátha ez hozná meg a nagy szerencsémet. :D De jó is lenne...
2013. márc. 20. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
8-ik: 20/L voltam
2013. márc. 20. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó azt kalkuláljátok bele, hogy nem biztos hogy olyan pasi/csaj lesz amit vártok.

hiába írod be, hogy 25 év körüli +/-2 év, 180centi és NY 5th sugárútnál kell (ez még csak amerikába működik), ki is dob egyet tőled 500mre egy bárban, de lehet valami geek pasi lesz ha bemész.

2013. márc. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!