Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kipróbálnátok egy ilyen társkeresőt? (lányok, fiúk egyaránt írjatok) [önsajnáltatósok ne! ]
ez tökjó.:)) mondjuk,ki tudja,az ilyen kütyük mindig tartalmaznak valami buktatót. pl lehet hogy teljesen máshogy néz ki egy "180cm magas,rövid,barna hajú,zöld szemű srác,aki amúgy normális is" (most mondtam valamit)az én és az "ő" szemében. Lehet,hogy a tetszetőseket kiszűrné,aztán akkor jelezne,mikor pont nem olyan van körülöttem.:)Ilyen adottságokkal lehet a teljes ideálom,de taszíthat is teljesen. Kicsit olyan ez nekem,mint mikor a nyomozásokon lerajzolják a tettest az elmondottak alapján,aztán ha találnak valami hasonlót,szinte egyből kihallgatásra viszik.:D De amúgy egy próbát megérne nekem.:)De szerintem enélkül egyszerűbb. Aki az esetem,azt úgy is észre fogom venni,ha látom.:)
16/L
Jó azt kalkuláljátok bele, hogy nem biztos hogy olyan pasi/csaj lesz amit vártok.
hiába írod be, hogy 25 év körüli +/-2 év, 180centi és NY 5th sugárútnál kell (ez még csak amerikába működik), ki is dob egyet tőled 500mre egy bárban, de lehet valami geek pasi lesz ha bemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!