Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hosszú körmök egy pasin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszú körmök egy pasin nagyon elrettentőek?

Figyelt kérdés

7 éve gitározok. Death metálos vagyok, de nagyon szeretem a klasszikus zenét is. Az imént olvastam egy cikket, hogy ciki a nagy köröm: [link]

Nem sokszor nézek fel ilyen szenny oldalakra, még mielőtt valaki megvádolna. Megkapta a szemem az alábbi kijelentés: "Férfiak, használjatok pengetőt!"

Metálnál még oké a pengető, azt kézzel nem lehet. Klasszikus zenénél viszont a pengető használata olyan szintű ótvar alpári suttyóságnak minősül, hogy leírni nem tudom. Egyszerűen képtelenség pengetőt használni ilyen zenéknez. Csak nézzétek meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=ruA3zl5aF-s

Szerintetek hogy lehetne ezt pengetővel eljátszani? Segítek: sehogy. Kell hozzá 4 ujj a jobb kézről, pengetőből viszont csak egy van. Persze, vannak ilyen ujjra húzható pengetők is, de a nájlonhúroknak cefet rossz hangjuk lesz tőle. Összefoglalva: a gitározás igenis jó kifogás.

Csak a jobb kezemen hosszúak a körmök, de ott sem igénytelenek, szépen karban vannak tartva. Eddig még senki nem szólt meg érte, csak most jutott ez az eszembe. Legfeljebb csodálkoztak, aztán benyögtem hogy gitározok. Tényleg ennyire gáz, hogy ezért engem egyesek kapásból elkerülnének? :D

2013. márc. 19. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
igénytelen ocsmány.. minek van a pengető??
2013. márc. 19. 22:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindenkit.

első: én nem a körmömmel szoktam ásni, sem pedig fát vágni, de mindenkinek máshogy esik jól. :D

9.: a nagyokhoz képest még sehol nem vagyok, de köszi :)

11.: végigolvastad a kérdés? :/

2013. márc. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!