Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lánnyal valamiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lánnyal valamiért nem lehetne köztetek semmi (járás, szex), de vonzódnátok egymáshoz és ő egyszer a kezetekbe nyomna egy könyvet, ami a fantáziálásait tartalmazná rólatok, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Tartalmas szexxel lenne tele a könyv...

2013. márc. 19. 00:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Keress mást.
2013. márc. 19. 00:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Keress meg engem
2013. márc. 19. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Csinald ezt meg egy novel, es perverz allatnak tart.

Csinald meg egy ferfival, es soha tobbe nem tud ugy rad gondolni, hogy ne jojjon izgalomba.

Ha tenyleg nem akarod, hogy gondot okozzon ez a hazassagaban, akkor inkabb tartsd meg a mocskos kis titkaid (vagy csinalj belole blogot az index cimlapert), ha odaadod neki, az mar jatek lesz a tuzzel.

2013. márc. 19. 02:28
 14/19 A kérdező kommentje:

Proctor, ha ettől a férfitől kapnék egy ilyen könyvet, én sem tudnék rá soha anélkül gondolni, hogy be ne induljak.

Ha olyantól kapnám meg ugyanezt, akihez nem vonzódom és ezt egyértelműen a tudtára is adtam, akkor az tényleg perverz.

2013. márc. 19. 02:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a foglalt,akin mar fekszenek.
2013. márc. 19. 02:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a lenyeg, inkabb csak a felvezetese annak, hogy ez az ajandek olaj lesz a tuzre.

Igazabol te ezt szeretned, vagy tevedek?

2013. márc. 19. 03:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, azt szeretném, hogy ő is azt érezze, amit én, ha eszembe jut (bár nem állítanám, hogy enélkül ne érezne semmit, ha rám gondol).

De tudom, hogy ez nem helyes és én sem örülnék, ha később az én férjemmel csinálná ugyanezt valaki, tehát nem fogok ilyet tenni.

Esetleg leírni leírom és ha később úgy alakul, hogy szabad lesz, akkor adom csak oda és akkor szabad a pálya a megvalósításhoz is.

2013. márc. 19. 04:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak az időt húzzátok. Ebben a történetben mindenki meg lesz csinálva...

A kérdésre válaszolva: most megy a körtánc, ami a foggal lehúzott bugyi momentummal záródik, már csak a helyszín a kérdés, mert az idő: mindegy.

2013. márc. 19. 07:13
 19/19 anonim ***** válasza:

"szexxel" = szekszkszel!

Helyesen: szex + vel = szexszel! :)

Cserébe a nyelvtankönyvét kérd kölcsön majd! :P :D

-----------------

Szerintem hülyeséget csinálsz. Ha tényleg nem szeretnél beleszólni a kapcsolatába, akkor jobb lenne, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot... nem még egy könyvet is írni a szexuális fantáziádról! Úristen! -.-"

2013. márc. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!