Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! (18 vagy idősebbek) Járnátok nálatok SOKKAL alacsonyabb lánnyal?
Nekem egyáltalán nem lényeg a lány magassága
189cm/ 19F
személy szerint nincs semmi bajom a nálam jóval alacsonyabb lányokkal sem, pedig aztán nem vagyok alacsony(192)
21/F
21:36 nem feltétlen. De gondolj bele. Tegyük fel, hogy neked a szőke hajú, kék szemű, babaarcú, magas, karcsú lányok jönnek be. Sétálsz az utcám az egyik haveroddal, és szembejön veled, pont az a csaj, akit az előbb leírtam, és mellette van a barátnője is, aki alacsony, barna hajú, zöld szemű, nőiesen telt, inkább vadabb, egzotikusabb arcvonásokkal rendelkezik. Melyiken akad meg a szemed? Hát persze, hogy a szőkén, mert azt találod vonzóbbnak, ha a külsőségekről van szó. A haveroddal odamentek hozzájuk, dumálni kezdetek. 10 perc sem telik el, mire rájössz, hogy a szöszi egy félénk, szerény természetű lány, ellenben a barátnője közvetlen, társaságkedvelő, hamar feloldódik, jó vele beszélgetni. Tegyük fel, hogy te nem szereted a csendes lányokat, kifejezetten az ellenkező típus jön be. Mi csinálsz? Elkéred a barna telefonszámát. Miért? Mert miután beszéltetek, szimpatikusnak tűnt.
Ezt simán át lehet vezetni rám. Lehet a srác 200 cm, ha nem olyan, aki személyiségben illene hozzám, és lehet akár 165 is, ha kedvelem, nem fogok neki pápát mondani. Egy ártatlan kérdés miatt nem értem miért húzod így fel magad. Egyébként az, hogy kinek ki teszik, az egyénfüggő. Barátnőm (160 cm) egészen addig állította, hogy neki csak az alacsony pasik jönnek be, amíg a barátja (kb. 190 cm) el nem csavarta a fejét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!