Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nagyobb az esély arra hogy egy nő találjon magának pasit, ha eljár ide-oda?

Figyelt kérdés
Igen, lehet, hogy van benne valami, mert ha a szobádban kuksolsz senki nem fog bekopogtatni, hogy ,,hé szeretnélek megismerni". Mégis azt tapasztalom, semmi értelme az ide-oda eljárogatásnak. Már egy éve nincs senkim. Akkor eldöntöttem barátnők, szülők unszolására, hogy eljárok szórakozóhelyekre, szolid partikra. Mentem is, sok új embert megismertem, de Ő mégsem jött. Lettek volna pasik, akik csak szexet akartak, de én nem egy éjszakás kalandokban keresem a nemiséget. Az valahogy nekem nem megy. Egyébként sem voltam együtt sok férfival. Már lassan kezdek belefáradni, egyre jobban felemészt a magány, a hiányérzet. Újabban már le sem szólít senki, nagyon bánt, hogy senkit nem érdekel a lelkem, a személyiségem, maximum egy alkalomra kellenék. Sok pénzem is ráment a bulizásra, belépők, a fogyasztás, új ruhák.. inkább tettem volna félre azt a pénzt. A környezetemben lévők mind azt mondják, ne adjam fel, jön majd az a valaki, de már rosszul vagyok ettől a közhelyes dumával. Ha eszembe jut ez, már lassan sírógörcsöm lesz. 24/L
2013. márc. 18. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ilyen NŐ-ből, mint te vagy ezer-s-millió kellene:)! Számomra attól igazi nő a nő, hogy van tartása, sose add fel ezt, még a magánnyal vívott harcban sem! 23/F És ne kapj sírógörcsöt, mert nekem nem volt barátnőm, mivel nem találok ilyet, mint te. Ha én bírom, te is bírod!
2013. márc. 18. 22:28
 12/12 csaky_baba válasza:
csak
2013. márc. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!