Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejönnek az ilyen típusú lányok?
Figyelt kérdés
Az én arcom ha mosolygok/nevetek japánosan néz ki. Mint a japán fiatal lányok. (egyébként ha nem mosolygok akkor nem, sőt mosoly nélkül nem is nézek ki jól, de ez csak saját vélemény...) Pedig még csak nem is barna a szemszínem... De van olyan "szemredőm" mint az ázsiaiaknak. Szóval ez így jó a fiúknak?2013. márc. 17. 20:08
11/13 A kérdező kommentje:
a voltam kíváncsi, hogy én hogyan nézek ki, hanem hogy az olyan japán beütésű lányok bejönnek e Nektek. :) :P
Az otaku meg még mindig nem tudom mi, szóval valszeg nem vagyok az. xD
2013. márc. 17. 20:35
12/13 anonim válasza:
Otaku a túlzott anime vagy mangafan. De ha az lennél valószínűleg ismernéd a szót...
13/13 ivilicious válasza:
én is szőke kékszemű vagyok (vagyis most sötétre van festve a hajam) ,mégis rengetegen mondták,h olyan keleties az arcom
am rühellem az összes ázsiait. régen elég manga fan voltam,de már utálom mindet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!