Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom botrányosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom botrányosnak azokat a párokat, ahol az egyik fél szinte az apja/anyja lehetne a másiknak, akkora a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Szerintem maga a tény megbotránkoztató, szerintem egyáltalán nem normális. Maximum 10 év még elfogadható, de 20 vagy több év szerintem már nagyon durva.
2013. márc. 17. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Én sem komázom, de nem tartózik rám.. Az ő életük azt csinálnak amit akarnak.:)
2013. márc. 17. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egy 50-es fickó, de nem tudnék kapcsolatba kezdeni vele a nagy korkülönbség miatt.

Amúgy gondolom nagyon közrejátszik ez a MILF-őrület manapság, hogy a fiúk jóval idősebb nőkre buknak, a vén tyúkok meg kihasználják a helyzetet.

25L

2013. márc. 17. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:

ez nem csak manapság, régen is így volt csak nem néztek szét az emberek, nem foglalkoztak így másokkal

ezekből a kapcsolatokból miért mindjárt arra kell gondolni mi lesz később, van ahol tart, van ahol nem, mert az egyik v fiatalodik v a másik öregszik, na itt szokott lenni a baj

egyébként rájuk tartozik, nem mindegy ki kivel jár N

2013. márc. 17. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Légy szíves, azt magyarázd el, hogy ez téged miért zavar. Miért tartod ezt botrányosnak?
2013. márc. 17. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi közöd hozzá.
2013. márc. 17. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
ha a fiatalabbik fél már nagy korú engem nem igazán érdekel...az ő életük azt csinálnak amit akarnak
2013. márc. 17. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam vele, hogy 2-3 év korkülönbség belefér, aztán szerelmes lettem egy 6 évvel fiatalabb lányba! Ismerkedésen kívül nem történt köztünk semmi, de zavart a tudat, hogy 6 év! Az eset óta úgy gondolom, hogy a 6 év még belefér, de inkább 2-3 év.
2013. márc. 17. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A pénz is számít.... Lehet, hogy nem is a kapcsolat kell neki, csak a pénz - és ezt is bevállalja annak érdekében.
2013. márc. 18. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
A volt párom és közöttem 22 év volt a korkülönbség.Egyáltalán nem a pénze miatt voltam vele,hisz amikor összejöttünk épp nem is volt munkája. Nem fogadtam el tőle semmit még egy csokit sem.Jól kijöttünk megtaláltuk a közös hangot és egymásba is szerettünk.Sokat tanultam tőle és ő is tőlem. Nem érződött a korkülönbség, nem az a konzervatív férfi. :) Nem értem miért botránkoztat meg, régen ez volt a természetes az ember lányát hozzáadták az apa barátjához kb. :)) Most csak azért botránkoztatja meg az embereket mert így legalább megnyugszik,hogy nem az ő "bűne" a legnagyobb,vagy is próbálja bemagyarázni magának.Jó lenne ha már az emberek végre nem előítélettel néznének a másikra és nem ütnék bele olyanba az orrukat amihez nincs közük.Ha boldogok akkor legyenek együtt. Miért nem képes az ember örülni a másik boldogságának? Persze azokat a nőket akik csak a pénze hajtanak azok szánalmasak. Ez jutott nekik :))
2013. márc. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!