Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csinos lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csinos lány?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Azért kérdezem, mert szerintem ő a világ egyik legszebb leánya. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. :$

2013. márc. 17. 00:19
1 2
 11/15 Missi_Key ***** válasza:

ezek filmjelenetek? és ha igen melyik filmből?

am hát női szemmel szép, de inkább csak átlagos...

2013. márc. 17. 00:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Atlagos. Nekem kicsit pubi feje van...
2013. márc. 17. 01:41
 13/15 anonim ***** válasza:

jep, nagyon szép...,de attól, hogy most beleestél, lehet mutatok olyat, akik szintén a legszebbek közé tartoznak...mit szólsz a svédekhez/norvégokhoz?

(voe nereng; erica mohn, aurora mohn)

2013. márc. 17. 02:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem estem bele, hiszen lány vagyok, és teljes mértékben heteró. :) De ettől függetlenül engem is gyönyörködtetnek a szép lányok. Utolsó, akiket belinkeltél, nekem túl műk, vagyis nem tudom, milyen szót használjak. Szépnek tartom őket, de jobban szeretem a természetességet. És a babás arcot, nekik pedig nem az van.

Egyébként akit belinkeltem, még csak 16 éves, és mindegyik gif egy sorozatból van, a címe Pretty Little Liars, ha valakit érdekel.

[link]

2013. márc. 17. 02:32
 15/15 anonim ***** válasza:
na ez a csaj iszonyatosan unszimpatikus...
2013. márc. 17. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!