Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az baj, hogy a legtöbbször én írok rá?

Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány napban nem beszéltünk, pedig mindketten fenn voltuk chaten, viszont ma ráírtam (én vagyok a lány) és jót beszélgettünk. Már volt egy randink, telefonszámot is cseréltünk, de még sose hívott fel és sms-t se küldött. Ha mindig én kezdeményezem a beszélgetést, akkor nem is érdeklem? Ezek alapján mi a véleményetek?
2013. márc. 16. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak nem akar nyomulosnak tűnni.
2013. márc. 16. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
evvel egy kicsikét elrontottad a helyzetet,mert akkor megszokta hogy mindig te írsz rá és akkor így nincs rá gondja. azt várja h te írj rá. ha bármi kérdésed van írjál privátba én szívesen válaszolok minden kérdésedre :)
2013. márc. 16. 17:44
 3/3 Softness ***** válasza:

szerintem ne foglalkozz vele, mert ebből már látszik hogy nem egy határozott pasi, aki tudja mit akar és később problémátok lesz. Vagy szimplán nem érdekled.

De ezt nagyon egyszerűen ki lehet deríteni, ne írj neki, ne hívd és ha ő fog akkor érdekled.

2013. márc. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!