Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha 25 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 25 évesen még nem csókolóztam nővel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 09:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ki akadtam itt a válaszokon.. :D 20 vagyok, és ronda, mégis csókolóztam, szexeltem, nővel és pasival is.. :)
2013. márc. 16. 11:11
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó,legalább azt ne mondtad volna,hogy pasival is :D
2013. márc. 16. 11:34
 13/21 A kérdező kommentje:

Pasival nem voltam, és nem is akarok lenni soha. :D

Amúgy sose csajoztam igazán. Nem igazán keresem a nők társaságát, és persze ők se az enyémet. Bár keservesen, de kezdek belenyugodni abba, hogy sose lesz nőm és feleségem. Egyszerűen ezt a lapot húzta nekem a sors.

2013. márc. 16. 13:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Legalább egyszer jó lenne megérezni egy nő közelségét, de fogalmam sincs, hogy tudnám elérni ezt. Prostituálttal?
2013. márc. 16. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Ha sosem kerested nők társaságát, akkor hogy tökömbe akarsz barátnőt és feleséget?

"Sose mentem még vízbe, szóval bele kell törődnöm, hogy nem fogok tudni úszni és így leélnem az életemet"

2013. márc. 16. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Ez butaság... egyszer úgyis be fogsz sokallni.. Én mondjuk irigyelek téged egyrészről.. 1 biztosan vannak dolgok az életedben amik jobban lekötnek, tanulás, vagy esetleg munka.. a családod.. Kiegyensúlyozott harmonikus életet élsz.. Vagy csak a számítógép előtt ülsz.. Nem tudom melyik kategóriába tartozol. Ja, miért irigyellek? Csak azért mert téged még senki sem vágott át, nem tapostak át rajtad, nem érezted úgy hogy összetörték a szíved. A gondolataid nem csak 1 személy körül forognak. Szóval még nem voltál szerelmes.. ..
2013. márc. 16. 16:27
 17/21 A kérdező kommentje:
Az se jobb, mikor abban a tudatban kelsz fel, hogy ennyi ideig senkinek nem kellettél. :D
2013. márc. 16. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem kellettél senkinek? Ahogy írtad, soha nem is próbálkoztál, gondolom, az egyértelmű női jeleket sem vetted észre a környezetedben. Szóval magadnak köszönheted azt, hogy hol tartasz, és változtatni is csak te fogsz tudni rajta - ha tényleg változni akarsz.
2013. márc. 16. 16:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Voltak már felém jelek, de inkább kétértelműnek vettem mindet. Nem egészen voltam biztos abban, hogy az illetők akartak volna tőlem többet is.
2013. márc. 16. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem jobb. De olyan tényleg nem létezik hogy nem kellettél még senkinek. Meg látnál engem, azt mondanád fúj, ki kezdene egy ilyennel. Aztán meg mégis van aki.. Na mind1.:D Sőt 1 komoly kapcsolatom volt, és annak is én vetettem véget, mondván hogy nem hagy élni az illető..:)

Most meg itt rágom magam, hogy elbaltáztam azt az egy személyt aki igazán szeretett.. Járj bulizni, érezd jól magad.. ismerkedj. Akár a neten is! Én is neten ismerkedtem meg pár lánnyal, jókat buliztunk együtt..

2013. márc. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!