Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt választanátok a három közül?
a, Nagy mellű,barna bőrű,mindenre kapható.Keveset kell törődni vele,de keveset is lehet tőle várni.
b, Szintén dekoratív,de természetesebb,vicces,megértő,aranyos,érdekli,mi van veled,de nem mászik rád.
c, Egy olyan,akinek te vagy a mindene,lesi minden kívánságodat,nem túl okos,nem érdekli,ha bunkón viselkedsz vele,veled tervezi leélni az egész életét.
Nos?
OFF
10
Ha tényleg a kérdező a B akkor rossz tulajdonságnak vehetjük a C végét. Tudja hogy a pasinak rajta kívül van még két "befutója" és nem kivágja az ablakon, hanem vár.
Ha ez a helyzet a B sem kellene az életbe.
De én azért feltételezem, hogy nem erről van szó
Ha laza kapcsolatra vágyik az ember az A
Ha komolyra B
Ha egy tahó akkor a C (és valahogy nem is sajnálom ezeket a lányokat, de én nem nyúlnék hozzájuk egy újjal sem. Arra ott az A, vagy elmegyek egy buliba. Fogyatékos meg nem vagyok, hogy kiszolgáltassam magam. Ez csak oda-vissza módon történhet az B-vel)
De kérdem én, hol vannak a B lányok???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!