Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú nem mosolyog mikor 'farkasszemet' nézünk, akkor tegyem meg én?
Mi van ha nem viszonozza?
Nem az a fajta srác,aki zavartan kapkodja a fejét,ha észreveszi,hogy én is látom,hogy lát,inkább hosszan mélyen farkasszemet néz velem,ami egyébként tetszik,de sosem mosolyog,és maga módján ijesztő is...
Mosolyogjak én?
nekem is vannak jobb / rosszabb pillanataim :D egyik nap simán szemezek pár lánnyal, másik nap meg inkább el-el nézegetek mellette, de azért a szemsarkából csak-csak rápillantok. Ha rámosolyogsz az csak pozitív lehet... 1 lány aki tud szépen mosolyogni, annak nagy fegyver van a kezében, mert elég sokat jelent a mosoly az emberek számára. Javasolni csak azt tudom, hogy próbáld meg vele valamilyen módon felvenni a kapcsolatot, ha még nem beszéltetek.
21/F
Az elképzelhető amúgy hogy többet képzelsz ugye bele, mert te azt szeretnéd látni :) De most 1 próbát ha úgy veszed simán megérne...Lehet hogy összejön, akkor boldogabb leszel mint valaha , de az is megeshet hogy nem jön össze. De még mindig jobb mintha kételyben élnél.
21/F
Igazad van nagyon.
Mivel addig a pontig már eljutottam vele,hogyha tudja,hogy valahol ott vagyok,keres a tekintetével.
Illetve néha egy picit zavarban van ha meglát,de szinte mindig belenéz a szememben,szóval ezt lassan már merem tényleg annak a kategóriának venni,hogy 'Nem vagy közönbös'Lehet,hogy barátkozni akar,vagy csak szimpi vagyok neki,de valóban ez már az amikor megkéne próbálni...
-Rám néz
-Szemembe marad
-Nézett rám már kimeresztett szemmel is(Kitágultak a pupillái:D)
-Ha nem vagyok ott,akkor barátnőm mondja,hogy menjek oda,mert látszik rajt,hogy körülötte nagyon keres valakit a tekintetével.
...Szóval ha 'semmi olyat' nem is akarna,legalább megérné megpróbálni...:))
Köszii:)
Egy próbát mindenképpen megér :) Előre is sok sikert hozzá ! :)
21/F
Köszönöm.:)
Bejelöltem,egyből visszajelölt alig 1 perc telt el talán,de nem ír rám..:D Max akkor megismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!