Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyantás kérdés! Hogy szőrtelenítettek?
Figyelt kérdés
Szeretnék teljes intim gyantáztatást csináltatni.
Itt az egész bugyit le kell venni? vagy csak elhúzni kell?
Eléggé szégyenlős vagyok.
2013. márc. 14. 22:21
2/8 anonim válasza:
Akkor a nőgyógyász is telepatikus úton vizsgálja meg a cunidat?
4/8 anonim válasza:
van olyan ahol csak elhúzod, van akinél le kell venni
ettől nem kell félni, aki ilyet csinál látott már elég puncit és farkat is nyugi N
5/8 anonim válasza:
Nőgyógyásznál is leveszed a bugyit, nem? ;)
6/8 anonim válasza:
Ezt otthon is megtudod csinalni magadnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy a nőgyógyásznál le kell venni, vagy hány éves vagyok. Semmi közötök hozzá. És eléggé értelmesek lehettek, ha a kérdésem nem jutott el az agyatokig.
2013. márc. 14. 22:29
8/8 anonim válasza:
"És eléggé értelmesek lehettek, ha a kérdésem nem jutott el az agyatokig."
Te sem vagy egy Einstein, mert az értelmesek ezt maguk is megtudják csinálni! Majd utána puffogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!