Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehet olyan fiúkat megismerni, akik nem csak "arra" mennek, meg normálisak is, stb? (21/L)
Huszonévesen azok már eléggé elkeltek, nem gondolod? Legalábbis társuk van, akihez hűségesek.
Veled meg a többiek próbálkoznak - akik minden héten mással próbálkoznak. Ők pedig gyors eredményt akarnak. Idősebbekkel hasonló a helyzet.
Azért még van esélyed bőven - de ehhez többet kell keresni, meg olyan képet is kell mutatni magadról, hogy nem azonnal akarsz vízszintesbe kerülni. Valahogy ezeket az embereket és helyzeteket keresd meg.
Ugyan ott, ahol lányokat, akik nem csak "arra", azaz sehol ....
Úgy bírom ezt a hülyeséget, hogy jaj azok a csúnya fiúk csak "azt" akarják a lányoktól .. Könyörgöm, térjünk már észhez. Van nekem épp elég klassz csajszi haverom, akik tök őszintén elmondták, a lányok éppen ugyan annyira "arra" mennek, csak valahogy ezt olyan nehéz beismerni. Pedig ......
Ez az hajrá, legyél b*zip*csa te is, nem is érdemelsz jobbat, aztán majd pofán vág a felismerés 3 hónap múlva és rájössz h a csajok is mind csak AZT akarják, ha már aranybányát hordasz a lábad közt akkor meg miért ne akarják megszerezni te szerencsétlen?
De én segítek neked h mi a gyors megoldás, hamut szórsz a fejedre aztál elhúzol apácának, aztán ott meg majd mást akar majd mindegyik, de lehet h ott is rádtörik este az ajtót és megerőszakolnak.
Én nem értem a mai lányoknak mi bajuk a szexxel. De komolyan. Szerintem az élet egyik legjobb dolga.
Olyan pasit amúgy biztos nem fogsz találni, aki elvan szexxel. Én erre azt szoktam mondani, hogy nem csak "azt" akarom, de "azt" is...
Hol lehet normális fiúkat megismerni? Szinte bárhol, csak ehhez is nagy szerencse kell, mint úgy általában mindenhez. Azt meg, hogy ne csak "arra" menjen, az nehéz ügy, hisz a biológia is gyötör ám minket :D. De nem hiszem, hogy egy srác csak a szex kedvéért maradna valakivel, mert csak fontos az a lelki kötődés, legalábbis magamból kiindulva így érzem. Attól hogy férfiak vagyunk, még ugyanolyan fontos az is, hogy szeressenek minket.
20/F
De4 most mi ebben a baj?
naná h az egyik legalapvetőbb dolog, van olyan haverom akin agyon röhögöm magam, mert az kerek perec megmondja a csajszinak, hogy egyszer még oké, de a második randit már az ágyban akarja :-)
És van is benne valami, ez tipikus olyan mint a házasság utáni szex, most az jó lenne, ha járnál vele fél évig és utána derülne ki, hogy hops gubanc van, mert a szex sehogy sem stimmel kettőtök közt. Na ezért nagy hülyeség. Sztem jobb, ha már az elején kiderül, aztán ha okés, miért ne lehetne abból komnoly kapcsolat? Én nem azt giondolom róla, hogy ribi a csajszi, hanem hog ybevállalós és szimpi. Hidd el, egy ribit azonnal meg lehet különböztetni ....
"Hát egyetemeken elvileg normális emberek vannak"... "Művész klubbokba..." :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ezen mekkorát nevettem.
Ha ki akarsz fogni egy pasit, aki életében nem dolgozott még, valszeg Te fogod eltartani, és a legnagyobb problémája az lesz, hogy mit és hol igyon este, akkor tessék. :-) De nekem a NORMÁLIS PASI -ról más elképzelésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!