Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszhet egy pasinak abban, ha egy nőnek nagyon picik a melleik?
Figyelt kérdés
Vannak olyan pasik akik a lapos nőket szeretik?2013. márc. 13. 18:16
1/14 anonim válasza:
Nekem semmi, éljenek a nagy csöcsök!
2/14 anonim válasza:
Mi tetszhet egy pasinak abban, ha egy nönek nagy logo tögyei vannak? Nem vagyunk egyformák! Kinek ez, kinek az.
3/14 anonim válasza:
Biztos van olyan férfi, de én nem tartozok közéjük.
4/14 A kérdező kommentje:
ez igaz kedves 2.én még ugyan nem találkoztam olyan pasival akinek tetszene a kicsi mell
2013. márc. 13. 18:25
5/14 okoska31 válasza:
én például azt szeretem, ha formás, és elfér a kezemben. inkább természetes legyen, mint műcsöcs...
és inkább ne lógjon, hanem csak feszesen.
különben is, egy szép arc sok mindent feledtet...
6/14 anonim válasza:
#2 vok: Akkor neked biztosan nagyok vannak. Akik a kicsiért rajonganak, elkerülnek téged. De azért hidd el, vannak olyanok is.
7/14 anonim válasza:
Az a jó ha kicsi, szinte nincs, és mindenüt borotvált, feszes popsi, szép arc...
Úgy pont úgynézki mint egy 10~12 éves. ;-)
8/14 anonim válasza:
Szerintem a kis és a nagy mellek is ugyanolyanok.
Mármint nem számítanak,hanem a nő számít,aki hordja.
Ha a szépséget nézem,akkor is lehet szép a kicsi is,meg a nagy is.
9/14 anonim válasza:
Nekem kicsi mellem van (75B) de a fenekem szép kerek formás és eddig senki se panaszkodott ;) Volt olyan, hogy egy pasi elmondta, hogy neki a popsi fontosabb és amúgy se szereti a nagy melleket. Szóval ha lapos lány vagy, ne aggódj, nem fog hátrányos megkülönböztetés érni :)
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem igazan tetszik nekik, csak ha az jutott akkor elfogadjak a tenyt, es inkabb a tobbi dologra koncentralnak. Persze valakit nem erdekel ennyire a szexualitas, igy nekik mindegy a mell merete. Ez olyan, hogy a noknek is inkabb egy mutatosabb szerszam jon be, de ha a partneruknek nem olyan nagy, akkor elfogadjak, es igyekeznek elvezni azt ami van. Aztan nehany nonek szexre sincs igenye. Hu bocsi jo hosszu essze lett :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!