Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik délután elmegyek sétálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik délután elmegyek sétálni a faluban, és "véletlenül" majd össze fogunk futni. Mit mondjak neki, hova megyek?

Figyelt kérdés

Arra felé, ahol ő, és a haverjai szoktak lógni, nem esik semmi se útba... Mondhatnám, hogy boltba megyek, de az túl nagy kerülő lenne.:D:D Szóval arra gondoltam, hogyha majd összefutunk, és megkérdezi, hogy hova megyek, azt mondom, hogy "a sors hozott errefelé".:P Szerintetek gáz lenne ezt mondani?:D Vagy tudtok jobbat?:) Amúgy még csak párszor beszélgettem a sráccal, de nagyon bejön, és valószínűleg én is neki.:$

16/L

2009. szept. 14. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Sztem ez gáz...:) Túl rámenős. ha ilyesmit akarsz inkább azt mondd h tom h errefelé szoktál bandázni, gondoltam megnézem mi a pálya:) Ez vicces és nem olyan nyomulós.
2009. szept. 14. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem valami ilyesmit "Kicsit kimozdultam otthonról rámfért egy kis séta" vagy valami ilyesmi xD
2009. szept. 14. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, sztem is kicsit nyomulós, ezért is kérdeztem...:D Meg sztem nem is merném azt mondani.:$:D:D Várom a további ötleteket!...
2009. szept. 14. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz, mond meg hogy sétálsz csak mert unatkoztál. Vagy vidd magaddal a kutyát, vagy egy barátnöt, vagy kicsi unokatesót unokahogot, stb... De ha egyedül mész is mond azt hogy csak sétálsz mert unatkoztál otthon.
2009. szept. 14. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Feje tetejére állt ez a világ; régebben ez úgy volt, hogy a fiúk mentek "véletlenül" arrafelé, amerre a lány lakott/mászkálni szokott. :( Szerintem ne nyomulj rá ilyen feltűnően, nem nőies.
2009. szept. 14. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy sétáltál egyet és kész..nem kell túlbonyolítani...
2009. szept. 14. 19:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Hááát.:D Igazából én nem nagyon szoktam kijárkálni... így nem tud arra mászkálni, amerre én szoktam. De múltkor rákérdezett, hogy hogyhogy nem szokott kinn látni.:)
2009. szept. 14. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, megvan a válasz, az ő javaslatára mentél ki :)
2009. szept. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!