Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas lány vagyok. Ezért egyik fiú sem néz ÚGY rám. Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
14,5 fél éves vagyok és 179,5 centiméter. Nem vagyok csúnya, hanem átlagos kinézetem van. Ápolt vagyok, a barátaim szerint még nagyon vicces is. Akkor miért nem találok egy fiút sem, aki nem csak barátként tekint rám??2013. márc. 12. 18:59
11/13 poiu válasza:
Ma már ugyanúgy nem ciki, ha egy lány magasabb a srácnál, mint ahogy idősebb is lehet. Akkor van baj, ha valamelyik fél számára ez zavaró, ha pl. a fiú amúgy is kisebbségi nyavalyában van, nem használ, ha a csaja egy fejjel magasabb. De normál esetben ezzel nincs gond.
12/13 anonim válasza:
Szerintem itt a baj nem a magasságoddal van, hanem a koroddal, kicsit fiatal vagy még... :)
13/13 anonim válasza:
Átérzem a problémádat, ennyi idősen én is majdnem ilyen magas voltam már (178 centi) és senki nem volt közelítőleg ilyen magas a korombeliek között, még a fiúk sem. Gondolhatod milyen kisebbségi komplexusom volt emiatt, a fiúk rám sem néztek nőként, nem is volt pasim majdnem 20 éves koromig. Nagyjából akkor kezdtem el újraértelmezni a testemmel kapcsolatos érzéseimet, kezdtem nővé érni és a fiúk helyett a férfiak kezdtek érdekelni és a magasságom egyre kisebb hátrányt kezdett jelenteni. Még a mai napig sem vagyok 100%-ban kibékülve magammal, de ez azt hiszem valahol normális. Mindenkinek vannak komplexusai, gyengeségei, én sem vagyok kivétel.:)
Szóval fel a fejjel, az a jó hír hogy korral majd egyre jobb lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!