Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Több ezredik kérdés lesz, de fontos lenne, mert már nem tudom mit higgyek, elegem van.
Szóval van egy fiú, akivel kb. 3 hónapja ismerjük egymást, de csak köszönőviszonyban vagyunk. Eléggé megtetszett, és azt vettem észre az elmúlt 1-1,5 hónapban, hogy -a barátnőmmel egész jóba vannak- odajön hozzánk beszélgetni, viszont hozzám nem igen szól, csak 1-2 szót. Ha látjuk egymást mindig köszön, mosolyog. Én ezt nem vettem semminek, eddig átlagos minden. A barátnőm szerint viszont tetszem neki, mert előtte nem jött oda beszélgetni stb. (viszont a barátnőmmel beszélget, nem velem) Ma pedig láttam a folyosón, mosolygott, de épphogy csak rápillantottam, aztán köhécselt, erre odafordultam, felbiccentette a fejét, szemöldökét (nem tudom máshogy írni:D) és mosolygott, mire én visszamosolyogtam. Na ezt már én is érdekesnek találtam. De nem akarok reménykedni, hogy aztán mégse lesz semmi belőle.
A barátnőm folyton azt mondogatja, bejövök neki, de ennyiből szerintem még nem jön le ez.
Szóval, szerintetek, mi a véleményetek?
L
próbálj vele valahol beszélgetni, de ne direktbe, hanem úgy mintha véletlenül lenne
ha arra gondoltál, hogy talán a barátnőd jön be neki, ezt sem lehet tudni
igaz a fiúk egy része fél a lányoktól, nem tudom miért
viszont aki akar valamit, azon az látszik is
így a helyzetből fogod látni, melyik igaz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!