Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "Loving Annabelle" című fimlről?
Nekem személy szerint nagyon tetszett,a végét meg szinte minden hasonló kaliberű filmnek *elb..*.A stílusa szerintem részben tényleg '90-es évekbeli filmre emlékeztet,részben meg nagyon modern.
Ami '90-es évek:hogy a film egy vallásos iskolában és kollégiumában látszódik,a túlzott szigorúság,a túlzott beszabályozás.
Ami modern(talán túlzottan is modern):az,hogy a nagykutya nőt meg a lányát a film elején 3 autóval viszik be a suliba.Mert az oké,hogy a nő Amerika számára nagyon fontos szereplő a filmben,de az már nem oké,hogy ehhez 3 kocsi kell.Miért nem volt egy kocsi elég meg 4 motorosrendőr mondjuk?Az túl csicsás meg feltűnő lett volna?
Ami nagyon nem tetszett:a rossz vég,amire annyira lehetett számítani,és félni lehetett a dologtól.A "Cat" nevű csaj karaktere is egy az egyben undorító egy karakter volt,meg Immaculata anya karaktere is rühellni való volt,sőt,hogy ne túlozzak,még a tanárnőnek a pasijának a karaktere is undorító volt..egyszerűen fúú,de mérges voltam ezekre a karakterekre.
Ami nagyon tetszett a filmben:a szex jelenet,a forró szenvedély,a szerelem,a vágy megjelenése és ábrázolása,az észrevehetetlen vallási tartalom(a megbocsájtás) megjelenése-a papnál,meg az,hogy a pap nem egy gyökér pap volt,hanem normális volt,és megértette a tanárnőt,és tudta,hogy mennyire szenved..még ha nem is tudta annyira jól,hogy pontosan miért is szenved a tanárnő.De persze sejtette.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!