Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "Loving...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "Loving Annabelle" című fimlről?

Figyelt kérdés
Én ma néztem meg és hát elég felkavaró volt számomra.. mert valahogy érdekel ez a téma mert én is hasonló helyzetben vagyok. Jó persze én nem mentem az ilyen dolgokig csak én is táplálok ilyen érzelmeket a tanátnőm iránt.. de nem mondanám magamról hogy leszbi vagyok. Nektek mi a véleményetek a fimlről ? :)
2013. márc. 11. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nem láttam még és a címéből ítélve nem is szeretném azt hiszem. :)
2013. márc. 11. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát jó film de meglehetett volna jobban is csinálni engem egy olyan 90'-es éveki filmre emlékeztetett nem az egész hanem ez vallásos suli meg ahogy kinézett. Én azért néztem meg mert érdekelt is úgy alap meg azért is mert kötődöm az egyik tanárnőmhöz és nem tudom, hogy mit érzek iránta és rá akartam jönni ez alapján és segített a film :) Rájöttem, hogy olyan számomra a tanárom mint egy példakép, szülő, barát de nem vagyok belé szerelmes.
2013. máj. 18. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nagyon tetszett,a végét meg szinte minden hasonló kaliberű filmnek *elb..*.A stílusa szerintem részben tényleg '90-es évekbeli filmre emlékeztet,részben meg nagyon modern.

Ami '90-es évek:hogy a film egy vallásos iskolában és kollégiumában látszódik,a túlzott szigorúság,a túlzott beszabályozás.

Ami modern(talán túlzottan is modern):az,hogy a nagykutya nőt meg a lányát a film elején 3 autóval viszik be a suliba.Mert az oké,hogy a nő Amerika számára nagyon fontos szereplő a filmben,de az már nem oké,hogy ehhez 3 kocsi kell.Miért nem volt egy kocsi elég meg 4 motorosrendőr mondjuk?Az túl csicsás meg feltűnő lett volna?

Ami nagyon nem tetszett:a rossz vég,amire annyira lehetett számítani,és félni lehetett a dologtól.A "Cat" nevű csaj karaktere is egy az egyben undorító egy karakter volt,meg Immaculata anya karaktere is rühellni való volt,sőt,hogy ne túlozzak,még a tanárnőnek a pasijának a karaktere is undorító volt..egyszerűen fúú,de mérges voltam ezekre a karakterekre.

Ami nagyon tetszett a filmben:a szex jelenet,a forró szenvedély,a szerelem,a vágy megjelenése és ábrázolása,az észrevehetetlen vallási tartalom(a megbocsájtás) megjelenése-a papnál,meg az,hogy a pap nem egy gyökér pap volt,hanem normális volt,és megértette a tanárnőt,és tudta,hogy mennyire szenved..még ha nem is tudta annyira jól,hogy pontosan miért is szenved a tanárnő.De persze sejtette.:)

2013. nov. 30. 14:47
 4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett a film és a hatása alá kerültem.Én is szerelmes voltam a tanáromba,amit el is mondtam neki.Sajnos azóta már távol van tőlem,de én még a mai napig szenvedek nélküle ő azt állítja,hogy nem volt belém szerelmes,de az utolsó mondata az volt,hogy a tanári pályát nem akarja kockára tenni.
2015. jan. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!