Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem volt barátom, ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem volt barátom, ciki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lassan 18 éves leszek, nem volt még barátom.

A környezetemben szinte mindenkinek van. Kezdem cikinek érezni magam. Nem arról van szó, hogy csúnya lennék csak még találtam olyan srácot akivel szívesen járnék.

Olyan fura, hogy mindjárt "felnőtt" leszek és nekem még mindig nincs barátom. :S

Szerintetek ciki ez, és egyáltalán lesz olyan srác aki értékeli azt, hogy nem voltam még fiúval?

17/L

2013. márc. 11. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ne mások után menj, hanem a saját érzéseid után. Ne érezd magad frusztráltnak amiatt, hogy másoknak van barátjuk. Tudom szar érzés látni őket, de ez ne befolyásoljon. Keress addig, amíg meg nem találod azt a személyt, akit érdemesnek tartasz egy párkapcsolatra. Előbb-utóbb meglesz, hidd el. :)
2013. márc. 11. 18:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Baromság, egyáltalán nem ciki, sőt! :)
2013. márc. 11. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:

"...nem találtam olyan srácot, akivel szívesen járnék". Miért, milyen sráccal járnál szívesen? Csak kérdezem, lehet ebben van a hiba:)

És szerintem sem ciki. Engem például nem zavarna, hogy egy lány nem volt még fiúval. Sőt, talán még jobb is.

2013. márc. 11. 18:45
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit ártottam ezzel a kérdéssel.

Bocsánat, hogy fel mertem tenni.

Azért nem jöttem össze még senkivel mert lökik a gyerekes hülyeségüket.

Én amúgy is elég nehezen nyílok meg mások előtt.

Egy szóval nem írtam, hogy a nagy őt várom.

Csak megválogatom, hogy kivel akarok közelebbről is megismerkedni.

2013. márc. 11. 18:49
 15/23 A kérdező kommentje:

Sajnos a környezetemben elég sok olyan lány van akin átment már a fél város, talán nem akarok olyan lenni mint ők.

Erre nem gondoltál?

De amúgy is mi a francért tartozom én neked magyarázattal?

Én nem bántottalak úgyhogy te se olts már engem itt össze-vissza.

2013. márc. 11. 18:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Én írtam is egy szóval, hogy te lököd a gyerekes hülyeséget?, de jobban átgondolva az ilyenekkel mint te nem nagyon akarnék összejönni.
2013. márc. 11. 18:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezzel a 28%-os gyökérrel ne is foglalkozz. Ne aggódj, egyszer úgy is rád talál akire vársz! :) Azt sose szégyelld ha érettebb gondolkozású vagy!Egyébként merre laksz?
2013. márc. 11. 18:58
 18/23 A kérdező kommentje:

Az mindegy, hogy merre. :D

De köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld mancs, már akinek. :D

2013. márc. 11. 18:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Jó akkor nem a fél várossal, értem amit írsz, de akkor most aki szembe jön velem azzal azonnal járjak vagy mi?

Neked miért baj annyira, hogy megválogatom, hogy kivel jövök össze?

2013. márc. 11. 19:01
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem arra gondolhatott a "kedves" 28%-os, hogy akár még túl válogatósnak is tűnhetsz csak a kérdést és a kommentjeidet olvasva. Mondjuk szerintem neked van igazad, hogy nem jársz akárkivel. Én például nem vagyok egy adonisz, de azért van egy szint. Akár külsőre, akár belsőre. Talán a második még fontosabb is. Mert lehet szép, ha kevés a közös bennünk, vagy nem hasonlít a világképünk. Vagy ahogy te mondtad "gyerekes".

Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha olyan jössz majd csak össze, akit szeretni is tudsz. Kérdés az, hogy mikor találsz ilyen srácot:)

Amúgy 15-ös voltam.

2013. márc. 11. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!