Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy tetszek-e neki és ha igen mér nem mutataja ki?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat vagyunk együtt és akkor nagyon jól érezzük magunkat de semmi olyan nem történik amiből tudnám hogy tetszem neki és az agond hogy túl kedves más fiúkhoz képest2013. márc. 11. 10:27
1/7 anonim válasza:
Túl kedves? Ez gond? Na mingyárt jönnek ide sírni a kedves aranyos csúnya alacsony gyakoris fiúk sírni. Jajj neked! :)
Amúgy lehet nem az az érzelemkimutatós fajta, vagy csak nem ért a nőkhöz.
22l
2/7 A kérdező kommentje:
azzsem hogy nekem tetszik de nem tudom mit mondjak neki??
2013. márc. 11. 11:38
3/7 anonim válasza:
Hány éves? És Te? Ha akar valamit, azt csak ki fogja mutatni. Ha meg minden kötél szakad, akkor kérdezz rá. Sajnos már nem azt a világot éljük, hogy a pasinak kell kezdeményezni, sőt... :)
4/7 A kérdező kommentje:
én 13 ő asszem 14vagy13
2013. márc. 11. 12:16
5/7 anonim válasza:
Akkor természetes, hogy picit félénk még... :) Próbálj meg jelezni felé, légy kedves, beszélgetés közben érintsd meg többször, aztán majd kiderül, hogy vevő-e a közeledésedre...
6/7 A kérdező kommentje:
de az a gond hogy amikor megyek hozzájuk akkor mindíg jön velem egy másik csaj és úgy nem menne.....
2013. márc. 11. 18:24
7/7 A kérdező kommentje:
lécci segítsetek tanácstalan vagyok
2013. okt. 19. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!