Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem. Mit tegyek?
Van egy srác, akibe első pillantásra beleszerettem. Egy szórakozóhelyen játszik egy zenekarban. Volt köztünk némi szemezés is, előre köszön, barátaim szerint többször rám szokott nézni, amikor épp nem figyelek. Nagyon szeretnék vele megismerkedni, de én nem merek lépni... Állítólag beképzelt, de ezt nem tartom 100%-ig biztos információnak, mivel én nem ezt tapasztaltam. (Szerintem kissé félénk típus.)
nagyon félek, hogy elutasítana, és mivel elég gyenge lelkületű lány vagyok, ezért valószínűleg nagyon kiborulnék miatta. 1 hónapja nem láttam, próbáltam elfelejteni, és bármit próbálok tenni, nem tudom kiverni a fejemből. Illetve már ott tartok, hogy mindenhol mindenkiben csak őt keresem, átlag heti 2-3 éjjel róla álmodom. nagyon nehéz így más, fontosabb dolgokra összpontosítanom. Mit lehetne tenni ez ügyben? Hogyan lehetne valahogyan kipuhatolni,hogy egyáltalán lenne e nála esélyem? Az, hogy a szórakozóhelyen odamenjek hozzá, az elég necces, mert mindig ott vannak körülötte a kollégái. :( sajnos...
Nagyon fontos lenne!! Előre is köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!