Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe első pillantásra beleszerettem. Egy szórakozóhelyen játszik egy zenekarban. Volt köztünk némi szemezés is, előre köszön, barátaim szerint többször rám szokott nézni, amikor épp nem figyelek. Nagyon szeretnék vele megismerkedni, de én nem merek lépni... Állítólag beképzelt, de ezt nem tartom 100%-ig biztos információnak, mivel én nem ezt tapasztaltam. (Szerintem kissé félénk típus.)

nagyon félek, hogy elutasítana, és mivel elég gyenge lelkületű lány vagyok, ezért valószínűleg nagyon kiborulnék miatta. 1 hónapja nem láttam, próbáltam elfelejteni, és bármit próbálok tenni, nem tudom kiverni a fejemből. Illetve már ott tartok, hogy mindenhol mindenkiben csak őt keresem, átlag heti 2-3 éjjel róla álmodom. nagyon nehéz így más, fontosabb dolgokra összpontosítanom. Mit lehetne tenni ez ügyben? Hogyan lehetne valahogyan kipuhatolni,hogy egyáltalán lenne e nála esélyem? Az, hogy a szórakozóhelyen odamenjek hozzá, az elég necces, mert mindig ott vannak körülötte a kollégái. :( sajnos...

Nagyon fontos lenne!! Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 14. 00:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel úgy látom a szavaidból hogy odamenni nem lesz hozzá bátorságod, azt javasolnám, ha ismered is keresd meg az iwiw-en jelöld meg, írj neki üzit. Vedd fel msn-re. Ott kideríted hogy lenne e esélyed (pár beszélgetés után ráutalsz egy talira).
2009. szept. 14. 02:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát hát hát :S Legjobb tényleg az iwiw vagy hasonló stb. Csak ott meg nem úgy ismered meg mint aki. Csak betü meg kép. Nem az igazi, az ajó ha teljes életnagyságban ott van elötted. Ne filózz azon hogy visszautasít vagy stb.. ugynis ha nem próbálod meg akkor nem is lessz belőle semmi. Javaslom hogy hívd fel magadra a figyelmet, bár legelső az hogy szép legyél tom hülységnek hangzik.. de ne legyél túl prüd sem de ribi sem. Ha mindez megvan valahogy létesíts vele beszélgetést. Nem egyszerü dolog tom, meg kell hozzá elszántság, de he tényleg tetszik megteszed. Oda mész hozzá kérsz tőle rágót vagy tüzet (ha dohányzol) vagy akármi ürügy van :) Persze ne ugy indíts felé hogy megőrülök annyira szeretlek stb.. ha már elkeztetek beszélgetni akkor már sinen vagy és puhatolózhatsz :D:D De választhatod az msn-t is. Csak dumálgatsz vele stb. Aztán mikor életnagyságba látod köpni nyelni nem tudsz... már jártam így :(
2009. szept. 16. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Iwiw-en bejelöltem, visszajelölt :) msn címe nincs fent, de én sem tartom a legjobb ismerkedési formának.
2009. szept. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!