Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is szoktatok napokat gondolkodni akár egy-két mondaton amit nektek mondott a csaj aki bejön?
Figyelt kérdés
Mármint hogy azt hogyan értette. Meg hogy neked mit kellett volna mondani ahelyett amit mondtál. Meg ti is el szoktátok képzelni, hogy mi lett volna ha máshogy alakul, és a fejetekben teljesen máshogy megtervezitek a dolgokat. Van, hogy előretervezitek? Elképzelitek az egész beszélgetést, hogy milyen idő van, milyen ruhába vagyotok, hol vagytok meg ilyenek? :D mert én állandóan minden kis dolgon napokat tudok gondolkodni, elképzelem hogy miért mondta, amit mondott, gondolkodott-e rajta hogy azt fogja mondani meg ilyenek. 16L2013. márc. 10. 14:30
3/7 anonim válasza:
Nem, csak ti lányok nem vagytok képesek továbblépni egy kétmondatos szerkezetnél.
4/7 anonim válasza:
Nem gondolkodok a múlton, mert az már elmúlt és olyan (sz@r) amilyen. nem tudom megváltoztatni hiába szeretném.
5/7 anonim válasza:
Nem pörgök állandóan ezen de néha jó felidézni valami kedveset amit mondott és elmélkedni rajta.De ez igaz arra is amikor valami olyat mondott ami nem igazán esett jól vagy nem feltétlen azt vártam...de a múlt az elMÚLT szóval nem igazán érdemes vele foglalkozni. F
6/7 anonim válasza:
Én van hogy hetek múlva is azon rágódom,h "áá,nem ezt kellett volna válaszolni",de azon is szoktam,amit nekem mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!