Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok titkon élvezik amikor sok privit kapnak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 22:44
11/31 anonim válasza:
Bár én pasi vagyok,de én is szeretem amikor piros lesz a szöveg...de ez addig jó,amíg ki nem derül,hogy ki küldte.
12/31 anonim válasza:
Én örülök, ha sok üzenetem van :D
13/31 anonim válasza:
Igen, és mindig visszaírok. Kivétel ha perverz, vagy egy "majd én megduglak" tartalmút kapok
14/31 anonim válasza:
Szeretem, de nem annak ha sokat kapok, Jobban örülök ha olyan férfi ír nekem akivel tetszenénk egymásnak, jól elbeszélgetünk és legfeljebb 50km-re él tőlem. Sok priváttal nem megyek semmire ha nem olyan a minőség vagy éppen 5 órát kellene utazom érte.
15/31 anonim válasza:
Na máris jött 3 egyszerre :D Küldhetitek még :P
16/31 anonim válasza:
Sztem is örülnek, ha valakivel jól ellehet beszélgetni ;)
17/31 anonim válasza:
van olyan hogy jólesik,de gyakran csak perverz barmok írnak,meg pl imádom amikor írnak egy csomó üzit,megkérdezem a nevüket stb,de ők még ennyire sem képesek,meg volt már olyan is hogy ilyen lelkizős emberke írt privit a válaszom miatt,másnap közölte hogy én vagyok a legjobb barátja,a harmadik napon meg ahogy megnézem az üziket minden k*rvának elhordott hogy milyen barát vagyok amiért nem vagyok képes írni neki egész nap,meg mi az hogy nem vagyok a gép előtt,ez ment 5 üzin keresztül az utolsóban pedig "megfenyegetett" hogy tilt hogy ne tudjak írni neki ha nem írok vissza azonnal(logika=0) és nem magyarázom meg neki hogy miért nem írtam
18/31 anonim válasza:
Én örülök neki, jó érzés új emberekkel ismerkedni, még ha ilyen formában is :) általában válaszolok is, mert miért ne? :D végülis, a mostani barátomat is így ismertem meg, sose tudni, mi lesz az ártatlannak induló levelezgetés vége :)
19/31 anonim válasza:
Ingyen szex!Írjatok!fiatal csaj.
20/31 anonim válasza:
Szeretek új embereket megismerni :) szal igen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!