Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki nem jár diszkóba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem jár diszkóba, akkor hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy gyakorlatilag bárhol, de a valóéletben mégsincs így :S

meg a baráti társaság sem nagyon bővül :D

2013. márc. 9. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utcán, koncerteken, egyéb rendezvényeken, iskolában/egyetemen, tanfolyamokon (tánc, nyelv), neten, tömegközlekedési eszközökön, sportolás közben, tematikus fórumokon (pl. fotózás, sorozatok), stb.
2013. márc. 9. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Rohadtul nincs így, igenis lehet ismerkedni szórakozóhelyen (discoban). Sok lányt megismertem már ott, és akár komoly kapcsolat is lehetett volna a dologból, csak más miatt nem lett. És normális kapcsolatot is lehet keresni.

Aki az ellenkezőjét állítja, az sosem volt még ilyen helyen.

Az sem igaz, hogy tele van részeggel.. én járok minden héten, van hogy hétköznap is, és nagyon rég találkoztam alpári részeg egyénnel. ha nincsenek 10enévesek, akkor ilyenek sincsenek ott. És nem is az értetlenek járnak oda. én pl fizikusnak tanulok, mégis ilyen helyekre járok

2013. márc. 9. 22:00
 13/16 anonim válasza:
Kocsmában is akár. :)
2013. márc. 9. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az idióta emberek hiszik azt, hogy a diszkóba csak aberráltak, meg k.rvák járnak. 27 vagyok, sosem voltam ribi, pedig régen rendszeresen jártam bulizni. Életemben 3 szerelmem volt ebből kettőt ott ismertem meg, csak velük feküdtem le. Ma már kinőttem ebből a bulizós korszakból, de volt hogy fiatalabb koromban berúgtam ott, ééés?? Normális, jól kereső felnőtt nő lettem ennek ellenére is, aki 5 éve él a szerelmével.
2013. márc. 9. 22:50
 15/16 A kérdező kommentje:
sok embert ismerek, akik diszkóban jöttek össze a barátjukkal. vagy közös baráti társaság, vagy tábor :D a 2.-ból van a legtöbb. de új emberek ott nincsenek, diszkóba nem járok, és "bárhol" meg még nem találkoztam olyannal :D
2013. márc. 10. 00:28
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat amúgy :)
2013. márc. 10. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!