Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek a szerelemnek fizikai tünetei? :D
Figyelt kérdés
Azt hiszem menthetetlenül belezúgtam az egyik osztálytársamba. ^^ Azóta, hogy erre ráeszméltem, szinte állandóan mosolygok, optimistán fogadom a dolgokat, álmodozom, de a kérdésre kitérve: szívdobogás, gyakori elpirulás és pillangók a pociban :) Ez már szerelem? XD
Ja és ez normális ilyen érzelmi állapotban? :d
2009. szept. 13. 20:21
1/10 anonim 

válasza:

Jaj ezzel én is ugyanígy vagyok,már két hete vagyok együtt a barátommal, mikor meglátom pillangók röpködnek a hasamban, állandóan mosolygok!
:)
2/10 anonim 

válasza:

Nem lehetek-vannak XD :D
Nálam is ez van mikor szerelmes vagyok de szerintem mindenkinél:D
3/10 anonim 

válasza:

A szerelem megszépíti az embert... Ahogy mondják:)
4/10 anonim 

válasza:

Nálam is.És mindig róla álmodok meg mindenhova őt képzelem. Nagyon jó érzés.
5/10 anonim 

válasza:

joérzés ja
kivéve ha viszonzatlan.... :S :(
6/10 anonim 

válasza:

" A szerelem megszépíti az embereket."
Istenem b.meg Engem CSAK KÍNZOTT a mocskos szemét szerelem!!!!!!
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! :) akkor bizonyára mindenki így van ezzel :D remélem viszonozza valahogy, a jövő heti horoszkópomban az volt hogy küld majd egy SMS-t :D
2009. szept. 13. 20:45
8/10 Thurston 

válasza:

A szerelem igazából nagyon megterheli a szervezetet. (AKkor is, ha viszonzott.) Éppe ezért a tested nem is termeli másfél-két évnél tovább a szerelmet okozó hormonokat. Szóval vannak testi tünetei.
9/10 anonim 

válasza:

Ezeket hívjuk úgy, hogy pszicho-szomatikus tünetek. Olyan jelenségek, test által produkált dolgok, amik alapja pszichológiai eredetű (szerelem lelki élménye), mégis testben is okoz mindenféle tünetet (lásd a leírt élmények).
10/10 anonim 

válasza:

Egyszer olvastam,hogy egy csomó egyetemista fiúval meg lánnyal készítettek kísérleteket.Két csoportra osztották őket,az egyik csoport szerelmes volt éppen valakibe,a másik nem.Aztán mindkét csoport agyi aktivitását vizsgálták,hogy kimutathatók-e a szerelem "jegyei" az agyban is,és az eredmény azt igazolta,hogy egyértelműen igen.Ugyanis,a "szerelmes csoport",ha meglátta a nekik felmutatott fényképet a kedvesükről,a látvány hatására az agyukban egyes területek aktivizálódtak,míg a "nem szerelemes" csoportba tartozóké nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!