Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított egy csaj, de felkeresett önként 1 hét múlva hogy ha van kedvem akkor szívesen találkozna velem és ne haragudjak a múlkori miatt. Ezek után bele menjek?
ma 23:01
Lehetsélges hogy az van,mert én nem kerestem utánna már amikor közölte ezt velem.Mondtam neki ha nem hát nem sajnálom hogy így döntött,aztán leléptem.
Nekem 2 éve volt kb ez:
barátnőm szakított, majd tudomásul vettem, és nem kerestem egyáltalán. 1,5 hét múlva küldött egy sms-t hogy hiányzok, hogy randizzunk újra. Épp nem voltam otthon, mikor hazaértem pár nap múlva, és mondtam, hogy jó, találkozzunk, már terelte a témát, elmondása szerint akkor a "nagyon hiányzol" állapotba volt.
Ne legyél "szamár". Lesz olyan lány, akinek nem csak akkor fogsz kelleni, ha épp unatkozik, és nincs épp jobb jelölt.
ma 23:19
Azt hiszem igazad van.Lehet tényleg ez lenne a helyes.De nehéz nemet mondani,mert igaz annak más csajok is a láthatáron de ő valamiért más mint a többi,de lehet csak most mondom ezt.De valamiért azt érzem hogy még is jobb lenne hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!