Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami, ami alapján leszűrhető egy pasiról, hogy van vagy sem barátnője?
Figyelt kérdés
Tudom,elég bután hangzik,de talán mégis???2013. márc. 7. 22:56
1/9 anonim válasza:
Senkinek nincs a homlokára írva.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt akartam én is mondani,hogy nincs óriási betűkkel ráírva,de viselkedésbe,stb. valamiből leszűrhető-e
2013. márc. 7. 23:02
3/9 anonim válasza:
beszélgetésből,
ugyanis észreveszed lesz olyan amire nem válaszol, falakba ütközöl, ha nem nyílt egyből lehet tudni N
4/9 anonim válasza:
ha szereti a párját nem kezd ki mással,de amúgy semmiből sem lehet leszűrni,ugyan olyan pasi akkor is ha van/nincs senkije
5/9 A kérdező kommentje:
Hát sajna csak látásból ismerem,most már meg mégritkábban láthatnám!
2013. márc. 7. 23:11
6/9 anonim válasza:
enyhe pocak,3 napos borosta és megtört tekintet.
:)
7/9 anonim válasza:
Ha heti rendszerességgel nem ér rá bizonyos napokon, pl. hétvégén, főleg szombatonként.
8/9 anonim válasza:
Kedves embernek van sajnos igaza! tényleg így van, ahogy leírta!
9/9 A kérdező kommentje:
Ő fiatal pasi!Bár borostája(nagyon ritkán volt pici)azért is lehetett,mert rengeteget melózott,aludt meg dolgozott csak
2013. márc. 8. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!