Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől viselkedhet így egy fiú?
Figyelt kérdés
Nem akar hozzám jönni, az egyetemet se az én városomba választotta, pedig akkor hetente együtt lehetnénk, aztán meg olyanokat mond, hogy hiányzok, átölelne, és mennyire sajnálja, hogy nem ott lakom ahol ő, meg mindenfélét csinál ami nekem jó.
Én: - Szerelmes vagy?
Ő: - ...
Én: - ...Úgy értem... Tudom, milyen rossz tud ez lenni.
Fájna eljönni ide, aztán visszamenni?
Ő: - Igen
2013. márc. 7. 20:59
11/16 A kérdező kommentje:
"nem ártana". Hát gyakran nem szeret beszélni az érzéseiről. Különben én vagyok a bájos, angyali lány, akinek a lelki szépsége a hangjában van, akivel igazán jól ki lehet jönni, aki bármikor meghallgatja, akit hajnali 2-kor is hívhat, stb. Tudja, egy részét ő maga mondta. :$
2013. márc. 8. 16:19
12/16 anonim válasza:
De viszonozni már derogál neki?
Ne haragudj,de szerintem csak érzi,hogy szereted és ezt ki is használja.
13/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem... Akkor az első félreértésnél már lelépett volna.
2013. márc. 8. 18:37
14/16 anonim válasza:
Épp azt mondtam,hogy tudja,nem érti félre,de csak kihasználja a helyzetet.
15/16 A kérdező kommentje:
Jézus isten! Az évek alatt tartó kapcsolatban megesnek a félreértések (összezördülések, sértődés stb), nehéz időszakok - nem pedig a szeretetet érti félre.
2013. márc. 8. 19:56
16/16 anonim válasza:
" Én: - Szerelmes vagy?
Ő: - ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!