Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel vegyem rá magam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vegyem rá magam, hogy odamenjek egy fiúhoz?

Figyelt kérdés
Próbáljatok meggyőzni légyszi,hogy mi az amit veszíthetek,és lehet hogy bánhatok egy életre ha nem teszem meg!Tudom a választ rá,de ha mások is bíztatnak rá,akkor az erővel töltene fel!

2013. márc. 6. 22:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én már ezt elhatároztam,csak egy kis erő kéne,ha egyáltalán látom még őt!Csak félek,hogy van valakije!Az utobbi bő egy hónapban kezdett el igazán érdekelni!Előtte nem,de éreztem hogy van valami nála mégis!Bár lehet hogy csak dumálni akart,mert eléggé közvetlen fiú!Szereti a gyerekeket,stb!
2013. márc. 6. 23:02
 12/28 A kérdező kommentje:
De akkor még volt valakim,más pasira rá se néztem!Fura,hogy 3hete elhatároztam,hogy lépek legközelebb-erre a pasit már nem találtam a ,,megszokott helyen''
2013. márc. 6. 23:05
 13/28 A kérdező kommentje:
Tetszik a neved fospuska,nagyon kreatív ;)
2013. márc. 6. 23:06
 14/28 fospuska ***** válasza:

köszi. :)

minden ember többé-kevésbé a szokásainak a rabja,de legalábbis nagyjából egy rendszer szerint él. azaz adott időben ugyanazon a helyen van. csak figyelni kell.:)

2013. márc. 6. 23:09
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy legalább megpróbáltad, nem sokkal megnyugtatóbb?
2013. márc. 6. 23:10
 16/28 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj azzal, hogy amikor barátod volt rá se akartál nézni. Ez így volt tisztességes.

Akár kezdheted is azzal, hogy elnézést kérsz amiért akkor úgy faképnél hagytad, az indokaidat is elmondhatod, kedvesen, bájologva, meg is kérdezheted, hogy van-e valakije. Egyértelművé teszed számára, hogy érdekled, a következő lépés pedig az övé lesz.

Légy bátor, kezdj el vele beszélgetni.

2013. márc. 6. 23:11
 17/28 anonim ***** válasza:
Jobb megtenni és megbánni,mint nem tenni,és bánni.
2013. márc. 6. 23:23
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát igen de én egy melóhelyről ismerem,ahol ő dolgozott,oda én csak vásárolni jártam!Biztos van új melója,de hogy medtől-meddig melózik,azt nem tudom!Előző munkahelyén minimum12órát melózott!Amugy egy hét alatt kétszer láttam-pénteken negye8kor,ma fél10előtt!Nem volt nála semmi,lehet a volt kollégáit látogatta meg,ki tudja!Azért egyből nem támadnám le,valamilyen indokkal keresném!Csak az a baj,hogy sokat bénázom:((
2013. márc. 6. 23:38
 19/28 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy múltkor is,meg ma is volt egy megérzésem!Arra gondoltam,hogy 2megállóval előbb leszállok,amerrefele valószínűleg lakik,de nem tettem!Végül eggyel elöbb leszálltam,mert megláttam,de már akkor késő volt!Képzeljétek ha tényleg leszállok még eggyel előbb,amin hezitáltam előtte,hogy tegyem-e vagy sem!Ha úgy tettem volna,akkor pont szembetalálkoztam volna vele!
2013. márc. 6. 23:42
 20/28 A kérdező kommentje:
Lehet bevonzottam a találkozót?Lehet úgy kellett történni,hogy ne szálljak le,mert elég gázul néztem ki,mivel egész nap rohangáltam,stb!Bohócorrom volt a hidegtől,a hajam is mint a szénakazal!Bocsánat ha kicsit idegesítő vagyok
2013. márc. 6. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!